Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

oğlum g-t sıkışınca böyle oluyor . playoffa atmam lazım kendimi . bencil duygular içindeyim kusra bakma reyız:( o ahlaksız düşüncelerin %86snı gökhana serf ettim zaten yeteri kadar :D

Haftaya Chicago Bulls ile oynuyorum, işin düşer sonra bana bak :ays:

ugurcan yenilir bugün büyük ihtimal bende ırving çoşmazsa yenerim büyük ihtimalle o yüzden haftaya sen yenersen süper olur ki muratı yenicegimi pek sanmıyorm ama hayırlısı neyse o olur . fakat deron kalsın biraz öyle ama diger adamlarına üstün başarılar dilerim:tiphat: crowforda özellikle ::)

Takas isteyen var mı beyler? Son günler, bütün oyuncularım takasa dahildir Wade falan da dahil :D

aklindakileri foruma dok umut biz de olur ya da sg diyelim

Neyi dökeyim Hayri kim kimi istiyor nereden bileyim medyum muyum ben

Su anda en iyi 3. takımım, 5 oyuncum daha oynayacak ama yine yenilecek gibiyim. Burda fikstür balı lazım işte gelde küfretme.

sizce hangisine küfür etmem daha mantıklı, ben dropmadan önce turner'a 15-20 dakika süre veren koça mı, yoksa bu 15-20 dakikada leş oynayan turner'a mı :)

Tamam beyler Turner konusunu kapatalım, adama nazar değdireceksiniz..:)

Turner'ın Ergün'ün kadrosundan çıkması bizim işimize geldi. Yalnız Hayri alsa fena olurdu :D

Hayri'nin her adamı neredeyse maç başına 100 puan getiriyor Garcia dışında. Cidden anlamadım ben bu işi, geleceği gören CPU draftları :D

Bynum çok çabuk oyundan çıktı bu arada, Allen ile çarpışmasından kaynaklanan sakatlıkla alakası olabilir. Harbi kabus gibi bir matchup haftası geçiriyorum.

kara naletim :coffee:

Yalnız şu anda Lakers maçını izlerken benim Yunus ile Bynum-Pierce matchupına göz gezdiriyorum da;

Bynum 10 sayı 2si ofansif 7 rebound 1 asist - 56 sayı

Pierce 2 sayı 4 asist 2 top çalma 1/6 gibi bir yüzde - 43 sayı

Ligde top çalma-asist gibi istatistikler cidden fazla değerli rebound ve FG yüzdesi gibi istatistiklere oranla. FG yüzdesinin olmaması hele çok basitleştiriyor ligi.

Edit:

Bynum 10 sayı 2'si ofansif 10 rebound 2 asist 2 top kaybı 63

Pierce 6 sayı 0 rebound 5 asist 2 top çalma 64

Harbi çok garip lan lig puanlaması böyle yakından takip edince daha da bariz anlaşılıyor. Oyuncu yüzdelerini katmadım bile işin içine, Pierce 2/8 falan gibi birşey.

oğlum g-t sıkışınca böyle oluyor . playoffa atmam lazım kendimi . bencil duygular içindeyim kusra bakma reyız:( o ahlaksız düşüncelerin %86snı gökhana serf ettim zaten yeteri kadar :D

Çok ayıp :bansign:

Wilson Chandler'ın Denver'la 4 yıllığına anlaştığı söyleniyor. Güzel ;)

Benim oyuncular bu match up da cok gec acildi.. Kaybettik buyuk ihtimal bu hafta. Play offa girmem icin onumuzdeki 3 haftayi da kazanmam gerek.

Hansbrough yardırmış yine :D Adam, NBA'e geldiğinden beri her seferinde Mart ayından itibaren açılıp playofflar dahil yardırıyor Mr. March Madness ya :D Bu kadar şanssız olduğum haftadaki matchupı kazanmam sevindirici oldu.

Edit: Ulaaan Uğurcan 7 sayı farkla kaybetmiş yazık :D

Uğurcan'ın bu hafta benden yaklaşık 10 küsür fazla oyuncusu oynuyor. Şimdiden mağlubiyet olarak çizdim deftere :D Kusura bakma Emre :D

Geri
Üst Alt