Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

Hansbrough yardırmış yine :D Adam, NBA'e geldiğinden beri her seferinde Mart ayından itibaren açılıp playofflar dahil yardırıyor Mr. March Madness ya :D

macin erken kopmasinin da etkisi var. o kadar sure almiyordu heralde

Arda'yı yenerek sonunda bir galibiyet almış bulunuyorum. Sırada Onur var haydi çocuklar bu maçı da alıcaz :)

Benim son hafta maçım OKC Clippers ile..Artık son hafta maçının onun için pek önemi olmayacağı için maça fazla asılmaz diye ümit ediyorum..Dimi Ergün :asd:

Sürpriz bir galibiyet aldım ;)

Emre'yi de rahat geçerim. Planladıklarım gerçekleşiyor :asd:

Uğurcan'ın bu hafta benden yaklaşık 10 küsür fazla oyuncusu oynuyor. Şimdiden mağlubiyet olarak çizdim deftere :D Kusura bakma Emre :D

ümidini kaybetme oglum zaten yenilcem bu hafta bir hayrı dokunmaz

Hesaplarıma göre ligi 4. bitirip 5. sıradaki Umut'la ilk turda karşılaşıcam. Onu geçersek yarı finalde Ergün'le sonra da finalde Hayri'yle kapışıcaz. İşimiz kolay değil :)

oley lan finale mi kaldim

Sen değil CPU kaldı.

Hesaplarıma göre ligi 4. bitirip 5. sıradaki Umut'la ilk turda karşılaşıcam. Onu geçersek yarı finalde Ergün'le sonra da finalde Hayri'yle kapışıcaz. İşimiz kolay değil :)

en güçlü 3 takımı art arda yenmen zor bence, demekki finalde ben olacam :p, bu arada final haftasında nba'de play off'u garantileyen takımların yıldızlarını oynatmama gibi durumları olabilir.

Aynen daha zor bir final yolu olamaz sanırım.

Edit: Ben 5. olacağımı sanmıyorum ama. Deron da sakat, bu hafta ayrıca Uğurcan'ın 10 küsür fazla adamı oynuyor. 6-6 oldum desek, kalan iki haftada maçlarım Knen Lions ve Boston Celtics ile. İkisinden birini alsam 7-7 ile bitireceğim 6. sırada sanırsam.

Uğurcan üzüldüm lan senin için. Artık en büyük destekçinim :) 3.lük için Murat ve Kemal'le yarış içinde olacaz gibi. Murat Ergün'e kaybeder, ben de Hayri'ye kaybederim diğer 2 maçımızı kazanırız. Kemal bütün maçlarını kazanır gibi. Bu durumda 3ümüz de 10-4 oluruz. Averaj işi belirler gibi.

Bu arada Curry 9 dk oynamış, sayı atamamış ama 15 puan getirmiş. Eğer hiç oynamasaydı yenilcektim :asd:

Aynen daha zor bir final yolu olamaz sanırım.

Edit: Ben 5. olacağımı sanmıyorum ama. Deron da sakat, bu hafta ayrıca Uğurcan'ın 10 küsür fazla adamı oynuyor. 6-6 oldum desek, kalan iki haftada maçlarım Knen Lions ve Boston Celtics ile. İkisinden birini alsam 7-7 ile bitireceğim 6. sırada sanırsam.

6. olman ikimizin de işine gelir. Olmazsa bir ayar çekiver :D

Uğurcan üzüldüm lan senin için. Artık en büyük destekçinim :) 3.lük için Murat ve Kemal'le yarış içinde olacaz gibi. Murat Ergün'e kaybeder, ben de Hayri'ye kaybederim diğer 2 maçımızı kazanırız. Kemal bütün maçlarını kazanır gibi. Bu durumda 3ümüz de 10-4 oluruz. Averaj işi belirler gibi.

E kardeşim ben playofflara bile kalamıyorum senin sistemde ne bu böyle? Hem Kenan hem de Murat yenecek mi şimdi beni?

Beyler son 3-4 gün takaslar için, artık aksın birşeyler trade deadline gibi coşalım biz de HAYDİ!

Geri
Üst Alt