Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

Bugün skoru dengeleme şansım var. Ondan sonra önümüz açık.

:D

Kaçma olm senin akibetinde hakkı gibi olacak...:D

Oda son güne 400 küsürle girdi ama maalesef harcandı...:D

Matchupı kazansam mı kaybetsem mi bilemedim, Cuma günü falan karar vereceğim :D

Olası çeyrek final ve yarı final eşleşmeleri nasıl olur sence. Ona göre ben de ayar çekerim belki :D

Böyle gidersek biz seninle karşılaşacağız 4-5 olarak ya ben 4 olacağım ya sen. Benim aklımda başka bir fikir var işte de nasıl halledeceğim bilemedim :D Hem Ergün'ün Murat'ı hem de Alemdar abinin seni yenmesi lazım bu hafta :D

Böyle gidersek biz seninle karşılaşacağız 4-5 olarak ya ben 4 olacağım ya sen. Benim aklımda başka bir fikir var işte de nasıl halledeceğim bilemedim :D Hem Ergün'ün Murat'ı hem de Alemdar abinin seni yenmesi lazım bu hafta :D

La biraz önce "yen şu Alemdar'ı diyen sen değil miydin :asd: Sen boşver hesapları bu hafta Ergün Murat'ı yener bence. Haftaya da sen Murat'ı yen ben 3.oluyum :D

Hayri'nin takımımı daha kuvvetli yoksa Ergün'ün takımımı ? Cevaplanması gereken soru bu :)

Üçüncü olalım o zaman :) Gerçi ben takımıma güveniyorum, ikisini de ezer geçerim ;)

eğer brook lopez geri dönerse şampiyon olma şansımı yüksek olarak görüyorum ama dönemezse şanslar eşit bence.

Bence kaçıncı olacağınıza karar verirken ilk turda eşleşeceğiniz kişileri de hesaplama içine almanız lazım. Direkt yarı final hesapları yapanlar ilk turda üzülebilirler :)

Golden State'le anlaştı diye JJ Hickson'ı almıştım, şimdi de Portland'la anlaştığı söyleniyor. GSW'ye gitmesi benim için daha iyi olur.

Geri
Üst Alt