Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

Alemdar abi senden cacık olmaz. Ümidi kestim ben.

İyi oldu iyi playoffa da kalamaz Alemdar abi, haketmiyor zaten kalmayı yenilirse.

Alemdar başkan yine başlamış ayak oyunlarına..

Ulan bugün tüm adamlarımın maçı var.3 oyuncu boşa düştü.:(

Ergün'ü eleyebileceğimi gördüm bu hafta. O yüzden üçüncülükten inmeyi planlıyorum. Ona göre plan yapın :asd:

Ergün'ü eleyebileceğimi gördüm bu hafta. O yüzden üçüncülükten inmeyi planlıyorum. Ona göre plan yapın :asd:

howard ve deng hariç herkes leş oynuyor bu hafta bende, yalnız finale sen kalırsan kazanma şansın düşük bence, cp3 ve parker gibi oyuncuların sezonun son maçlarında pek oynayacaklarını düşünmüyorum.

howard ve deng hariç herkes leş oynuyor bu hafta bende, yalnız finale sen kalırsan kazanma şansın düşük bence, cp3 ve parker gibi oyuncuların sezonun son maçlarında pek oynayacaklarını düşünmüyorum.

Aynı şey herkes için geçerli. Sende de Howard, Deng, İguodala falan oynamaz o mantıkla bakarsak. Ama ben öyle olacağını düşünmüyorum. Bu sene takımların istatistikleri birbirlerine çok yakın ve bir galibiyetle takımların sıralaması değişiyor. Bu son maça kadar da böyle devam eder bence. Ha bir tek Parker'dan korkabilirim çünkü Pop sıralamaya falan dikkat etmez ve oyuncularını dinlendirir. Gerekirse son hafta Parker'ı droplarız artık yapacak birşey yok :)

barrea 188 puan getirerek güne güzel başlamama vesile oldugu için müteşekkirim

Durant tam da ihtiyacım olan bir zamanda yetişti. 40 sayı 17 ribaund 5 asist 3 top çalma=226 puan

Kevin Love da 254 puan getirmiş.

Bu arada Alemdar başkan hani bugün fark 100'e inecekti. 250 halen :(

Alemdar abiden cacık olmaz, playofflara kalamaz bu gidişle zaten.

Kemal bu hafta yenilirse haftaya ben Ardayı yener play off'a kalırım...

Benim için önemli olan son hafta...

[video=youtube;A9B3TbWUgGE]https://www.youtube.com/watch?v=A9B3TbWUgGE[/video]

Dün Parker ve Ray oynamamış. Play offta bu tür sorunlar yaşamam umarım.

Geri
Üst Alt