Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

Kemal bu hafta yenilirse haftaya ben Ardayı yener play off'a kalırım...

Benim için önemli olan son hafta...

1- Sen Arda'yı bu halde yenemezsin.

2- Kenan bu hafta sonraki hafta üst üste yenilse bile senden toplam puanı yüksek olursa 8. sırayı o alır. Ondan riske attın sen kendini bu hafta yenilerek.

Varejao'nun sahalara dönme süresi uzamış, nisanın ortasında hazır olacakmış. Varejao'yu postalayıp Rip'i aldım. Rip haftaya oynayabilir duruma gelecekmiş.

Eric Gordon'u da aldım. Bu hafta antremanlara başlayacakmış.

Daha bu hafta bitmediki...

En kritik gün yarın...

Lebron-Kobe 40'a yakın sayı atarsa diğerleride ekstrem katkı verirse yenebilirim Sercanı...

Ayrıca yarın Sercan'dan daha fazla adamım oynuyor...

bu hafta ilk mağlubiyetimi alabilirim, ariza ve derozan sakat olduğu için oynayamayacaklarmış bu gece, yarın da beasley oynamaz büyük ihtimalle, murat'ın takımda ise parker dönüyormuş bu gece.

bu hafta ilk mağlubiyetimi alabilirim, ariza ve derozan sakat olduğu için oynayamayacaklarmış bu gece, yarın da beasley oynamaz büyük ihtimalle, murat'ın takımda ise parker dönüyormuş bu gece.

Güzel haberler de ben kazanmaya pek niyetli değildim aslında :D Ama kaybetmek için bir çaba harcamıcam tabi ki, sonuç nereye varırsa öyle olsun.

Alemdar reis fark 700 olmuş yeni planın nedir?

Booker kazmasından ilk 5'teki yerini kapamayan Seraphin'i yolladım :ays: Yeni kumarım son 3 maçta 10, 16 ve 23 sayı atan Minnesota'lı Anthony Tolliver. Evet önceki maçlarda leş performansı vardı ama "Ya Tutarsa" :asd:

Bu haftayı kaybettik artık...

O fark kapanmaz...

Şimdi hedef Arda...

Keşke bugün Lebron-Kobe oynamasaydı...

Alemdar abiden cacık olmaz. Playoffa falan da kalamaz. Leş bir takımı var, yok All-Star ilk 5'i kuracakmış yok şu yok bu. Curry'siz Sercan yendi yahu.

Alemdar abiden cacık olmaz. Playoffa falan da kalamaz. Leş bir takımı var, yok All-Star ilk 5'i kuracakmış yok şu yok bu. Curry'siz Sercan yendi yahu.

Ben kimseye karşı Curry'den %100 verim alamadımki. Onun için Curry'siz olmaya alıştım artık.

Hata sende Sercan. Vermedin bana, böyle oldu.

Benim oyuncular acildi ama gec acildi :)

Bu hafta kazandik ama haftaya alemdar reisi yensem bile cikamama ihtimalim var averajla kaybedebilirim..Kentuckye yenilmem beni play offdan etti resmen:(

ne hallere düştüm lan ilk 7 maçı aldım bidaha kazanamadım :D

Geri
Üst Alt