Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

Nene ve Allen bu gece oynamıyor. Maçı kaybettim ve ilk turda Umut'la karşılaşmamız kesinleşti gibi birşey.

taktik mi değiştirdin murat, önce hamilton sonra gordon :)

Evet mecburen :) İlk turda Umut'la eşleşince boş oyuncu tutma opsiyonum kalmadı.

Alemdar abi sağolsun -_-

7. ve 8. sıralar için heyecan son haftaya taşındı.:)

knen lions-romelo-SelamunAleykum B.C üçlüsünden ikisi girecek.(Lakers ve CB Alemdar'ın matematiksel şansı devam ediyor ama topladıkları puanlar itibariyle işleri zor)

Benim dezavantajım son hafta en zor maç benim, OKC Clippers ile.:(

oha ya üstelik OKC'nin toplam 5 adamı fazladan oynayacak.. Kesin mağlubum yani..SelamunAleykum B.C ile romelo arasında toplam puanı fazla olan son sıradan girecek anlaşıldı..

Son haftaya girdik. Herkes kadrosunu guncel tutsun da kimsenin hakki yenmesin pls..

Splitter da Stuckey de sakat bu hafta. Matchupı kazanıp kazanmamam pek birşey ifade etmediği için son 3 haftadır falan sakatlıklardan toparlanamayan takım toparlansın yeter.

Dropladığım Matt Bonner ve Seraphin ilk 5 çıkmış :asd: Son hafta kazanıp 3.olabilirsem ilk turda Salih'le karşılaşcam heralde.

sakatlik aglama duvari acilmistir

büyük ihtimalle selamunAleykum 7. romelo ise 8. olacak ve Yunus'la art arda iki hafta maçımız olacak sanırım. Aynı durum Murat ile Umut arasında da olacağa benziyor.

takımıma güveniyorum . sakatlık olmassa inş playofa kapak atabilirim ve golden state vari bir süpriz yapabilirim

ulan amare ulan amare !

son dönemde takımımın formu çok düştü, play off ta toparlanırlar umarım

Geri
Üst Alt