- 26 Kasım 2012
- 185.624
- 258.365
- 5.998
Cevap: Yahoo Fantasy Basket
olm napiyim lan obur turlu elenecem bari going out with a bang hesabi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Su soruyu kendimize soralim, finalde kilpayi kacirdim demek mi, yahut yari finalde kilpayi kacirdim demek mi? :confused:
Şöyle yapalım onu: Yarı finalde başa baş oynayarak yenmek veya yenilmek mi, finalde ezilerek yenilmek mi
Middlesbrough UEFAda 2006'da galiba finale cikmisti ve 4 yemisti. Yari finalde elense, kimse hatirlamayacakti bile :ka19:
Middlesbrough UEFAda 2006'da galiba finale cikmisti ve 4 yemisti. Yari finalde elense, kimse hatirlamayacakti bile :ka19:
Neyse bu gece belli olacak her şey :ka19:Middlesbrough elindeki oyuncularını satıp daha uyduruk adamlar almadı sırf finale çıkmak için ama Hayri'ciğim. Onlar ellerindeki, onları buraya kadar getiren kadroyu onurlandırdılar.
Senin yapamadığın birşey olsa gerek bu. Sercan'a haksızlık olmuş bence oyun kuralları içinde de olsa hareket, ayrıca finalin de hiçbir zevki falan kalmadı.
Kısaca kılpayı kaçırdığın birşey yok, alayına yalan.
Periyodun bitince haber ver.
Ne ezik adammissin olm sen, 5 ay boyunca sakat oyuncunuzu fa'da biraktiniz da gelmis lowry'nin saglik raporunu saat basi takip etmedim diye oyunu batiracagi belliydi falan gibi tuhaf laflar ediyosun. arada 200 puan mi ne fark var, ne yapayim yani saglik olsun diyip birakayim mi? o adamlari almasam son iki gun 10 oyuncu fazlasi oluyordu, finale cikabilmek icin de az sansim olsa da boyle birseyi yapmak zorundaydim sanki ben cok merakliyim elton brandi cikartip stimsmayi koymaya. armutluk yapmanin alemi yok, herkes isine baksin.Neyi onurlandirmak lanNe ezik adammissin olm sen, 5 ay boyunca sakat oyuncunuzu fa'da biraktiniz da gelmis lowry'nin saglik raporunu saat basi takip etmedim diye oyunu batiracagi belliydi falan gibi tuhaf laflar ediyosun. arada 200 puan mi ne fark var, ne yapayim yani saglik olsun diyip birakayim mi? o adamlari almasam son iki gun 10 oyuncu fazlasi oluyordu, finale cikabilmek icin de az sansim olsa da boyle birseyi yapmak zorundaydim sanki ben cok merakliyim elton brandi cikartip stimsmayi koymaya. armutluk yapmanin alemi yok, herkes isine baksin.
Lan ..., onurlandırmayı dalgasına yazdığımı farkedemeyecek kadar kasıntı mısın? UEFA finali zamanında transfer dönemi açık mı sanki yani?
Benim burada herhangi birinden taraf olduğum yok, umrumda değil ben finalde değilsem kim kazanırsa kazansın. Boşuna kendini savunuyorsun ama yok yarı finalde kıl payı elenmek mi finalde elenmek mi yok middlesbrough mu vs. vs. Yaptım de geç, neyin açıklaması bu? Ne yaptığın ortada sonuçta.
Ayrıca yaptığının sonucu finali kimin kazandığının ispatıdır. Bunu da anlamayacak kadar safsan zaten yapacak yorum kalmıyor, çünkü Sercan da aynısını yapıp zaten daha fazla oyuncusu varken seni rahat rahat yenebilirdi ama yapmadı. Hem kendi olmayan şampiyonluk hakkını yedin hem de Sercan'ın var olan şansının içine ettin.
Boş boş yorum yapıp kendini savunmaya çalışma, neyse ne ortada. Benim lafım kendini gereksizce savunmaya çalışmana.
./endrant
Hiyar adam ben de heralde Middlesbrough'yu ciddi ciddi yazmadim. Zaten ciddi ciddi yazmama ne gerek var, millete hesap verecek halim yok. Kendimi falan savunmuyorum yani oyle ilkokul ogretmeni modlarina girmene hic gerek yok. 3. paragrafini anlamadim bu arada. Benim yaptigim sey oyunu nasil etkiliyor ki? Belesteki osuruktan adamlari aldim diye oyun mu etkileniyor? Hem bu olay sadece sana dokunmus sanki, tek zirlayan sensin. Sercan hakkinin yendigini dusunuyorsa kendi de konusabilir saniyorum ki.
Ha finale mi cikmisim
Oley o zaman cok svindim :>
Ezo herif, finale cikma ihtimalim %1