Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

Öyleydi de bugün Parsons'ı almaya unuttum :asd: sen de kapmışın hemen. Son gün yenersin beni büyük ihtimal :o

chicago maçlarına bağlı birazda, ikimizde de chicago'dan ikişer oyuncu var, bakalım hiç bir önemi olmayan son maçlarda koç ne kadar süre vercek ilk 5 oyuncularına.

chicago maçlarına bağlı birazda, ikimizde de chicago'dan ikişer oyuncu var, bakalım hiç bir önemi olmayan son maçlarda koç ne kadar süre vercek ilk 5 oyuncularına.

Bence Boozer oynamaz Noah oynar gibime geliyor, malum Boozer yaşlı zaten :o Sende de Deng'in durumu belli olmaz zaten bu aralar sakattı ama Hamilton oynar. Final maçlarının normal sezonun son haftasına gelmesi saçma aslında. Önceki hafta bitseydi daha iyi olurdu. Şimdi ikimizin de işi şansa bağlı.

3 oyuncum fazla oynamasına rağmen 100 puanlık farkı kapatamamışım yenildim büyük ihtimal. Bugün de T.Young oynamamış :o

kadroda pf-c kalmamış ya, yedekte bulunsun diye aldığım adamları oynatmak zorundayım şimdi.

son maçlar öncesi bütün oyuncularımı droplayıp özgürlüklerini verecektim ama oyun izin vermedi :)

Ergün alsın ben de şampiyonu yenen tek takım olayım..

son maçlar öncesi bütün oyuncularımı droplayıp özgürlüklerini verecektim ama oyun izin vermedi :)

Sanders'ı Mills'i falan almışsın da 27sinde geliyomuş bugüne yetişmemiş :D Ben de Young'ı droplayamamışım :o bir de bu kim oynayacak kim oynamayacak o haberlere nerden bakıyon Eric Gordon oynayacak mı ona bakıyım bi :D

Sanders'ı Mills'i falan almışsın da 27sinde geliyomuş bugüne yetişmemiş :D Ben de Young'ı droplayamamışım :o bir de bu kim oynayacak kim oynamayacak o haberlere nerden bakıyon Eric Gordon oynayacak mı ona bakıyım bi :D

sat 10 dan önce almak gerekiyomuş, 2 dakika geç kalmışım ya mills için :) Centilmenlik örneği göstererek veriyorum adresi :)

Fantasy Basketball player news, injuries and analysis - Rotoworld.com

Şu kadro 7. oldu. Vay arkadaş ya.

aaaaizk.png

Benim kadro çok epik yalnız nasıl üçüncü oldum belli değil. :D

4xrvl.png

senin kadro tamamen takımlardaki sakatlıklar sonucu değerlenen kadro, sene başı olsa sonunculuğa oynardın :)

Ben mecburiyetten döndüm zaten bu kadroya. Sene başı seçtiğim kadroyla alakası yok. Mike Conley dışında bütün adamlarım ya takas ya da add-droplu. :)

Aslında oyuna salary cap sınırı getirseler oyun daha da güzelleşebilir. Kadro kurarken, takaslarda ve drop/add'lerde falan cap ayarlamak zorunda kalmak zevki arttırabilirdi.

Playofflar için fantasy league olmaması çok acı.

Geri
Üst Alt