Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

murat draft sisteminde şu anda bi oyuncu herkes tarafından alınabiliyor, onu düzelt istersen,

Nakwon ben değilim.

bir sorun . hayri falanda olabilir

yani simdi ayni oburu gibi atiyorum asist 3 le carpiliyor vs. hesaplanip toplanmiyor mu?

head to head da ise 8-10 farkli kategori var her biri icin ayri yarisiriz o daha iyi. bizimki simdi total points olarak gozukuyor onu head to head yapalim diyorum. asist ayri,ribaunt ayri yarisalim.. obur turlu hangi kategorinin katsayisi yuksekse o tip oyunculari alip isi gotururuz ayni yahoodaki gibi.

O sistem yok işte yahoodaki gibi diyorum ben de :D Sadece head-to-head points ve total points pool sistemleri var bu sitede.

Bu draft'ı nasıl yapıcaz ? Geçen draft'a katılmamıştım ben, bi bilgim yok ?

Total points turlarla hesaplanıyor, öbürü haftalık anladığım kadarıyla. Sistem olarak farkları yok.

nakwon3 bizden degil sanirim sutlayin onu..

ayrica 8 kisi yeter bence.. bi de su an bizim lig ana sayfada da gozukuyor drafiti yaklasanlar icinde o yuzden yabancilar gorup katilabilir..

Bizden baska katilan yoksa kapatalim derim..

Total Points: In a Total Points league, points are accumulated round by round. Team managers compete to accumulate the most points by the end of the playoffs.

Head-to-Head: In a Head-to-Head league, points are accumulated week by week. Team managers compete to accumulate the most points by the end of the week to defeat their opponents and secure the best record by the end of the playoffs.

Total pointste toplam olarak en çok puanı kazanan kazanmış oluyor.

Head-to-headte ise 7 haftada en çok galip gelen kazanmış oluyor.

Total points bana daha adil geldi bu durumda.

Yahoo'daki gibi sahte draft var mı?Gerçek draft sırasında zaman geçirmeyelim maksat.

Nakwon'u postaladım. 8 kişiyiz napalım ?

nakwon3 bizden degil sanirim sutlayin onu..

ayrica 8 kisi yeter bence.. bi de su an bizim lig ana sayfada da gozukuyor drafiti yaklasanlar icinde o yuzden yabancilar gorup katilabilir..

Bizden baska katilan yoksa kapatalim derim..

Bizden birisi gelirse gelsin 2 saat daha bekleyelim bizden olmayan biri girerse şutlarız zaten.

Total points olsun bence agalar.

Tamam total olarak kalsın. Settings'e bakın arkadaşlar gözünüze çarpan birşey varsa söyleyin. Puanlamalara da bakın.

Per Point: 2.0

Per Rebound: 2.0

Per Assist: 3.0

Per Steal: 4.0

Per Block: 4.0

Per Turnover: -3.0

Bonus Scoring

Per 3PT: 1.0

Double Double: 4.0

Triple Double: 10.0

30+ Points: 7.0

FG >= 50%: 7.0

Bence gayet iyi, rebound biraz fazla gibi de birşey olmaz pek.

Geri
Üst Alt