Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

Tebrikler Ergün, tebrikler Sercan ve Salih. Turnuvanın iki büyük süprizi oldular helal olsun.

Baseball ligi için de mi bir tane yahoo fantasy ligi kursak :asd: Öğrenmiş oluruz baseball oyuncularını :D

Cidden haa NBA bilgim x4 falan oldu. Büyük 4-5 takım hariç diğer takımlardan 3-4 oyuncu anca bilirdim. Şimdi hangi oyuncu kaç dk oynar hepsini biliyorum :asd:

Baseball iğrenç bir oyun ya :)

Bu arada kadrolar nasıl kuruluyor anlamadım ben, günlük kadro kurma yok sanırım bunda haftalık ya da toplam round'lık falan? Kafam karıştı :D

66 maçın tamamında oynayan ve şampiyonluğumda en büyük pay sahibi olan jennigs'e ve son haftada gösterdikleri performansdan dolayı iguodala ve Jenkins'e hürmetlerimi sunarım :)

Bu arada kadrolar nasıl kuruluyor anlamadım ben, günlük kadro kurma yok sanırım bunda haftalık ya da toplam round'lık falan? Kafam karıştı :D

Ben de onu sorcaktım. Bir de buna ek olarak millet oyuncu almaya başlamış ama moves left 20 herkesin halen.

66 maçından tamamında oynayan ve şampiyonluğumda en büyük pay sahibi olan jennigs'e ve son haftada gösterdikleri performansdan dolayı iguodala ve Jenkins'e hürmetlerimi sunarım :)

O yaktı zaten beni. Bir hafta boyunca 5 maçı vardı Jennings'in. Benim Nowitzki'nin ise 2 :o o yüzden droplamıştım sonrası malum.

Ulan kadromdan adam kıyamıyorum yoksa alacağım 2-3 adam var ama :D Takas mı yapsak napsak :asd:

Benim yaptığım çoğu takas elimde patladı. Hepsi sakatlandı.

Bu yeni oyunda ben iki tane free agenttan adam aldım valla. Birisi Devin Harris diğeri de Hawes.

ben de lebron - howard, parker takasıyla güçlenmiştim ama howard sezonu kapayınca pek bir anlamı kalmadı :)

Geri
Üst Alt