Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Playoff turları.

oyun icin umuta ve nbaseverlere kotu haber :(

Derrick Rose'un sol dizindeki ön çapraz ve yan bağları kopmuş. Rose böylece sezonu kapattı.

:D Daha oyun başlamadan koptuk yarıştan olur mu böyle şey, neyse risk alıp almıştık zaten can sağlığı

Chandler -8.5 puan getirmiş. Hiç oynamasaydı keşke :D

Droplanan oyuncuların puanları kalır herhalde. Gitmesi saçma olur.

Chicagodan aciklama geldi.. dogrulandi haber maalesef :(

Breaking news: Bulls guard Derrick Rose tore his Anterior Cruciate Ligament (ACL) and he is out for the remainder of the season.

Ben şu anda Rose'u droplarsam aldığım puanları gider mi çok merak ediyorum. Aslında her türlü bir anlamı kalmadı ama yine de.

Oo ben Watson ile Haslem'i de benchte bırakmışım, daha ilk günden havlu attık iyi mi anasını satayım :D Cumartesi'ye denk gelmesi hoş olmadı tabi :D

Ben şu anda Rose'u droplarsam aldığım puanları gider mi çok merak ediyorum. Aslında her türlü bir anlamı kalmadı ama yine de.

bugun droplayamazsin zaten. kilitlemisler maci olanlari.. yarin droplarsin puani da islenmis olur

Daha çok sular akar. İlk günden kopma olmaz :)

Can sağlığı ya, Watson ile finale akar bu takım :asd:

çanlar umut için çalıyor

Arkadaşlar FA 20 move ile kısıtlı ona göre hamle yapın. Geçen oyundaki gibi son günlerde FA kirliliği(maçı biteni yolla-maçı olanı al) olmaması için güzel bir uygulama. Sonra arttırmak için bana gelmeyin :D

Arda Garnett'i verir misin :)

Rose sakatlanınca Celtics konferans finali yapabilir. Bass ve Pierce yardırsınlar :D

Arkadaşlar FA 20 move ile kısıtlı ona göre hamle yapın. Geçen oyundaki gibi son günlerde FA kirliliği(maçı biteni yolla-maçı olanı al) olmaması için güzel bir uygulama. Sonra arttırmak için bana gelmeyin :D

Arda Garnett'i verir misin :)

Teklifini alayim :) Rose'un sakatligi bostoni bi nebze olsun umutlsndirir konferans finali yapabilirler belki :)

Rose'u isteyen var mı beyler :asd:

Teklifini alayim :) Rose'un sakatligi bostoni bi nebze olsun umutlsndirir konferans finali yapabilirler belki :)

Şampiyonluk adayı Bosh'u verebilirim. Tabi birer tane daha oyuncu eklememiz lazım :)

Geri
Üst Alt