yakışıklı güvenlik

güvenlik olarak mı :ubulut:
Onur G. Veren olarak orda bulunmuş diyebiliriz reis yav :D
3ab809edfb169130a623cc78d7534876.png

Bu ne ula. Keske sosyal medya yasaklansa dünyada. Boku çıktı cidden. Şunun konserine giden var bide. Ses desen yok görüntü desen eh işte.

Bu ne ula. Keske sosyal medya yasaklansa dünyada. Boku çıktı cidden. Şunun konserine giden var bide. Ses desen yok görüntü desen eh işte.
ben gittim konserine, gayet de iyiydi
Yakışıklı Güvenlik'in parada gözü mü var sence :D Bu adam istese model olur parayı kırar, istese oyuncu olur parayı kırar bu konuşma kabiliyetiyle stand up bile yapar o kadar diyorum yani :D Sırf bizlerle muhabbet etmek, bizleri eğlendirmek için tiktokta yayıncılık yapıyor değerini bilmek lazım Türk halkı olarak.

ben gittim konserine, gayet de iyiydi
Yakışıklı Güvenlik'in parada gözü mü var sence :D Bu adam istese model olur parayı kırar, istese oyuncu olur parayı kırar bu konuşma kabiliyetiyle stand up bile yapar o kadar diyorum yani 😀 Sırf bizlerle muhabbet etmek, bizleri eğlendirmek için tiktokta yayıncılık yapıyor değerini bilmek lazım Türk halkı olarak.
İskenderun'a geldiğinde sana önce hoşgeldin deyip tokat atacam :D

Birkaç gündür sosyal medyada önüme düşüp duruyor. Gittikçe zırtapozlaşıyoruz, sosyal medya zeka ve görgü seviyemizi ortaya çıkardı ne yazık ki.

Yakışıklı güvenlik ne yav :asd:

Adam 5/10 bilemedin taş çatlasa 6/10, biys bu kadar ünlü etmişler bu herifi.

Çatışmaya hazırlık diye bir videosunu gördüm. O koca gotunu kaldirasiya kadar 100 mermi yer.

Geri
Üst Alt