yakışıklı güvenlik

Horto ile hayran buluşması yapmis kavga falan cikmis ana akim.medyada haber oldu adam.
Horto kavga cikinca kaçıyor etraftan yardim istiyor , abe abe mudahale eder misin diyor

Horto ile hayran buluşması yapmis kavga falan cikmis ana akim.medyada haber oldu adam.
Horto kavga cikinca kaçıyor etraftan yardim istiyor , abe abe mudahale eder misin diyor
böyle bir kavga olması mı .

adamın adının/lakabının Horto olması mı..

yoksa yukarıdaki saç stili mi..

hangisi daha agresif olmamı sağlıyor bilmiyorum

Haftalardan beri okuyordum bu neyin nesi diye.
Benim zevkim olmayan müzik yapmasi disinda bir problem görmüyorum.
Neden abrtiliyor o kadar anlamadim.
Baska bir saygisizligi olmamissa kendi capinda birakin söylesin.

Maalesef kaşım yarıldı kavgada.
Çok geçmiş olsun, ben hayran buluşmasında arka taraflarda durduğum için kötü etkilenmedim.
İstanbul'da yaşamadığım için günübirlik gelmiştim, dönüş biletim de ertesi gündü gece bir parktaki bankta sabahlayıp otobüs saatimi bekledim ama Yakışıklı Güvenlik abimi gördüğüme değdi cidden. :) Umarım buluşmalara devam eder.

Adam para kazanmanın yolunu bulmuş hayran kitlesi bile oluşturmuş şaka gibi helal olsun kerpeceği her para.

ben gittim konserine, gayet de iyiydi
Yakışıklı Güvenlik'in parada gözü mü var sence :D Bu adam istese model olur parayı kırar, istese oyuncu olur parayı kırar bu konuşma kabiliyetiyle stand up bile yapar o kadar diyorum yani :D Sırf bizlerle muhabbet etmek, bizleri eğlendirmek için tiktokta yayıncılık yapıyor değerini bilmek lazım Türk halkı olarak.
Sonuna kadar geldim hayretler içinde ne yazacağımı şaşırmışken sonunu okudum Allah'tan

Bu adam neyin modeli olacak usta? Tip desen yok, vücut yok, göz yok bir şey yok. Ergen eğlendiriyor.

Geri
Üst Alt