- 31 Ağustos 2021
- 72.023
- 51.627
- 3.843
aylar boyunca bulaşık makinesi deterjan kapsülü yemiş olan jenerasyondan şaşıracağım bir şey beklemiyorum.Z kuşağı her zaman ki gibi şaşırtmıyor. Bunlardan medet umanlar vardı bir de
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aylar boyunca bulaşık makinesi deterjan kapsülü yemiş olan jenerasyondan şaşıracağım bir şey beklemiyorum.Z kuşağı her zaman ki gibi şaşırtmıyor. Bunlardan medet umanlar vardı bir de
böyle bir kavga olması mı .Horto ile hayran buluşması yapmis kavga falan cikmis ana akim.medyada haber oldu adam.
Horto kavga cikinca kaçıyor etraftan yardim istiyor , abe abe mudahale eder misin diyor
Ya da bu yazıyı yazanın forumdaki adının Oral Sever olması mıböyle bir kavga olması mı .
adamın adının/lakabının Horto olması mı..
yoksa yukarıdaki saç stili mi..
hangisi daha agresif olmamı sağlıyor bilmiyorum
hiç garipsemiyorum enteresan şekilde - lisede soyadı Oral olan arkadaşım vardı belkide ondandır.Ya da bu yazıyı yazanın forumdaki adının Oral Sever olması mı![]()
Çok geçmiş olsun, ben hayran buluşmasında arka taraflarda durduğum için kötü etkilenmedim.Maalesef kaşım yarıldı kavgada.

Ne kadar bekledik be şu fotoyu çekinmek içinBu değerli hayran buluşmasında Yakışıklı Güvenlik abimi ve sevgili görevdaşım @Onur Üründül'ü görmek beni çok mutlu etti. GSCimbom ailesi olarak her yerdeyiz. Bu fotoğrafımızı da hatıra olarak ekleyeyim:
@Onur Üründül , Yakışıklı Güvenlik abim ve Ben.
Ekli dosyayı görüntüle 227402
Dkskkgkdksk çok iyi
Sonuna kadar geldim hayretler içinde ne yazacağımı şaşırmışken sonunu okudum Allah'tanben gittim konserine, gayet de iyiydi
Yakışıklı Güvenlik'in parada gözü mü var senceBu adam istese model olur parayı kırar, istese oyuncu olur parayı kırar bu konuşma kabiliyetiyle stand up bile yapar o kadar diyorum yani
Sırf bizlerle muhabbet etmek, bizleri eğlendirmek için tiktokta yayıncılık yapıyor değerini bilmek lazım Türk halkı olarak.
Her şey var, siz bence bakışınızı değiştirin. Kendisi şu an sosyal medyaya yön veren biri.Bu adam neyin modeli olacak usta? Tip desen yok, vücut yok, göz yok bir şey yok. Ergen eğlendiriyor.
Yön vermediğini iddia etmiyorum ki. Ne tarafa doğru yön verdiğini söylemek istedim sadece.Her şey var, siz bence bakışınızı değiştirin. Kendisi şu an sosyal medyaya yön veren biri.
Kendisi 73 yıllık internet, 36 yıllık sosyal medya tarihinin en büyük figürüdür.Yön vermediğini iddia etmiyorum ki. Ne tarafa doğru yön verdiğini söylemek istedim sadece.