Yakup Çınar: "Icardi’nin ayağında iğne yapılacak yer kalmamış"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1703628602917.png

Yakup Çınar: "Bir şey öğrendim, Icardi’nin ayağında iğne yapılacak yer kalmamış. Bu ciddi bir şey. Performansının düşmesinin en büyük sebebi bu. Doktorlar en az 2 hafta dinlenmesi gerekiyor demiş ama muhtemelen bunun için süre olmadı."

Yakup Çınar: "Okan Hoca, ona çok güvendiği için sürekli oynatıyor."

meali: yedekte kim varsa guvenmiyorum.

egerki dogruysa bu okan hocaya yazar, agirligini koyup otur oturdugun yerde futbol kariyerini bitiriceksin boyle sakat sakat oynarsan diyip klubeye cekmesi lazim ..ama icardinin agirligi altinda eziliyor gibi ,, ben inanmiyorum sozlesmesinde her daim oynar ibaresinin yazdigini.. insan sakat oldugunu bile bile yurumekten aciz durumda iken ,oynamaz yahuu..

Artık inandırıcılığını yitirmeye başladı şu mevzu. Ayağında yer kalmamış ama 90 dakika sahada kalıyor her maç. Ne hoca dinlendiriyor, ne kendisi dinlenmek istiyor.
⬇️

(kisaca elimde baska bir santrafor yok diyor hoca)

meali: yedekte kim varsa guvenmiyorum.

Besiktas maci 21.10.2023 tarihinde oynandi. Tam 2 ay gecti ve hala düzelmediyse bunun sorumlusu hem oyuncu, hem hoca, hem saglik ekibidir. Kopenhag 2.macinda diri bir Icardi olsa, FB macinda diri bir Icardi olsa muhtemelen kazanirdik. Adami bir kac hafta dinlendirip iyilestirmemiz gerekiyordu.

Madem doktorlar dinlenmeli diyor hoca niye oynatıyor ben doktorların da savsakladıgını dusunuyorum ozellikle yener komple hatalılar okan hoca yener ve icardinin kendisi.

Bakambu oynasın o zaman zaten Icardi'nin katkısı yok gibi sakatken oynadığı maçlarda
Kazandığımız bir şey olmadı üstüne adam hala sakat ne gerek var buna

doğru değildir diye düşünüyorum

bu adamlar köle değil böyle oynamayı zaten kabul etmezler
Tam olarak ne dogru degil? Igneyle oynadigini cumle alem biliyor ki? Okan hoca mactan once igne vurduruyoruz demisti zaten. Antrenman resimlerine bakarsak sag ayagi hala sarili.

daha bu gecen haftaki resim:

1703629258425.png

Ligde devre arası da yok dinlenemeyecek. İşimiz var bu herifle

Geri
Üst Alt