Yakup Çınar: "Icardi’nin ayağında iğne yapılacak yer kalmamış"

Baska forvet diye bir sey yok hoca icardi'yi yedek birakmaya korkuyor. Maalesef ICardi'ye sozu gecmiyor

tamam okan hoca değil

yıllık 10 milyon garanti kazanan dünyanın en mükemmel hekimleri ile filan çalışacak adam gerizekalı mı köle mi silah zoruyla mı çıkıyor sahaya böyle bir tehlike varsa

nasıl iğne yapılacak yer kalmıyor anasını satayım delik mi ?

1ZobH3.gif

Bu nasil bir sakatlik yav? 2 ayi gecti daha iyilesmedi. Bana cok tuhaf geliyor bu durum.

Adam sakatlandigindan beri yoklari oynuyor. Tedavisini olsun, iyilessin öyle oynasin.

tamam okan hoca değil

yıllık 10 milyon garanti kazanan dünyanın en mükemmel hekimleri ile filan çalışacak adam gerizekalı mı köle mi silah zoruyla mı çıkıyor sahaya böyle bir tehlike varsa
Baska aciklamasi var mi? Okan hocanin hocaligini tartisirim seninle ama gereksiz. En kotu ihtimal erken oyundan bile alabilirsin onu da yapmiyor hoca. Yani yuruyen bir icardi'yi baska oyunculara tercih ediyor. Daha ne diyeyim.

Abartmis bence yakup fakat bu is artik acikliga kavusmali sahada yurecek hali neden yok bu adamin biri anlatsin artik yeter diyelim yakup abartmamis adam 2 aydir sakat sakat oynuyorsa geri donusu olmayan kalici riskleri de yokmudur bunun saglik ekibi her riski degerlendiriyordur diyelim hadi yinede bastan asagi sacmalik sakatlandi iste tjk macinda ve oynamanaliydi bu kadar basit pro bir klup gibi davranmayip ahraz ahraz olduk bitti yandik baba modunda gerekirse igneyle oynasindan sokucam ignesine geldi durum biktim bu sacma duygusalliktan

avrupada hocalar böyle durumlarda oyuncuları iyi kullanıyorlar yani 45 dk oynatıp cıkarabilirdi icardiyi

yada bazı maclarda dahada az oynatabılırdı

bu konuda hem hoca hem oyuncu hatalı,hocanın aynen fatih hoca gibi inat yanı baskın

Abartmis bence yakup fakat bu is artik acikliga kavusmali sahada yurecek hali neden yok bu adamin biri anlatsin artik yeter diyelim yakup abartmamis adam 2 aydir sakat sakat oynuyorsa geri donusu olmayan kalici riskleri de yokmudur bunun saglik ekibi her riski degerlendiriyordur diyelim hadi yinede bastan asagi sacmalik sakatlandi iste tjk macinda ve oynamanaliydi bu kadar basit pro bir klup gibi davranmayip ahraz ahraz olduk bitti yandik baba modunda gerekirse igneyle oynasindan sokucam ignesine geldi durum biktim bu sacma duygusalliktan
aralara virgul/nokta katalim :)

şu süper kupa maçı olmasa 2 hafta maç yoktu ne güzel

icardi sağlam dönerdi sanchezde

Valla 1 Ali Koc, 2 de bizim takimin sakatliklari baydi... Ne oluyorsa nasil yapiliyorsa artik halledin su isleri de, bir gorelim ya... 6 ay gecti ayni hikaye...

Ben hastaneye gittigimde doktor hep kıctan vuruyor igneyi hic ayagi ac evladim dedigini duymadim. Hele bir ara b12 eksikligim vardi 1 ay boyunca her gun igne vurdu. Hicte demedi gotunde igne vurulacak yer kalmadi diye.

Bunlar hep zengin hastaliklari dertleri bizim gibi garibanlarda olmuyor

Geri
Üst Alt