Yalçın Ayhan Beşiktaş'ta

Alternatif oyuncu olarak aldilar. Balta'dan her türlü iyi bir oyuncu, Zan normal formuyla bundan iyidir ama o da 1 senedir forma giymedi.

Fazla yerli stoper yok zaten. Bizde eskiden alirdik böyle yerlileri, Adnan Polat döneminde. Mecburiyetten :D

Bok iyi

yalcin ayhan fena topcu degil. 8jk'nin vizyon ve misyonu icin yeterli bir topcu :D

[attachment=10711:faruk_yigit_660.JPG]

Tinercilerin yeni hedefi 47 lik Faruk.:D

Ekli dosyalar

• faruk_yigit_660.webp
    faruk_yigit_660.webp
    39,4 KB · Görüntüleme: 224
Yeni hedef hazır kıta özgürcan özcan

Avea Hat Vodafone Telefondan gönderildi

komedi biz alsak yerden yere vurulurdu ama herkes baltadan iyi yok banko vs yorumları atılmış güldüm.

stoper sıkıntısı çeken güzel ülkemin a milli takımında şu yaşa kadar gelmiş ve daha yedeğinde oturmamış adamın neresini övüyosunuz?

komedi biz alsak yerden yere vurulurdu ama herkes baltadan iyi yok banko vs yorumları atılmış güldüm.

stoper sıkıntısı çeken güzel ülkemin a milli takımında şu yaşa kadar gelmiş ve daha yedeğinde oturmamış adamın neresini övüyosunuz?

cagrilmis olmasi gerekior

JB gecen renktaslari ayirarak soyluyorum Yalcin yerine yabancidan Dany`yi tercih ederim ben. At gozlukluluk yapip kendi topcularinizi itin g.tune de sokmayin. Yalcin kim Hakan Balta kim arkadas o kadar da degil.

GT-S7500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

evet :D:D

balta bu adam kadar hata yapiyor oynadigi zaman

takimdaki oyunculari abartmayi nezaman birakacaksiniz merak ediyorum

neredeyse hepsinden kurtulduk balta zan aydin fln kaldi

adnan polat dönemindeyken de yalcin ayhan stayla transfer yapiyorduk biz

5+3'e kadar hazir oldugunu görmüs olduk BJK'nin. Yokluktan bonservissiz yerli stoper aliyorlar.

JB gecen renktaslari ayirarak soyluyorum Yalcin yerine yabancidan Dany`yi tercih ederim ben. At gozlukluluk yapip kendi topcularinizi itin g.tune de sokmayin. Yalcin kim Hakan Balta kim arkadas o kadar da degil.

GT-S7500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

bilmem o haberi gördünüz mü, gecenlerde sürekli dany'i takasla göndermeye ugrasiyoruz ama hepsi bizden chedjou'yu istiyor yaziyordu. dany nounkeu'ya akli basinda hicbir KULÜP talip olmaz

Al işte ! :mad: Bütün yıldızları rakiplerimize kaptırıyoruz ! :mad: Yönetim istifa !

evet :D:D

balta bu adam kadar hata yapiyor oynadigi zaman

takimdaki oyunculari abartmayi nezaman birakacaksiniz merak ediyorum

neredeyse hepsinden kurtulduk balta zan aydin fln kaldi

adnan polat dönemindeyken de yalcin ayhan stayla transfer yapiyorduk biz

Ya murhan senin kadar zor begenen ve elestiren adam nasil burak fan'i olur ya?

Burak yilmaz asiri yeteneksiz yabanci kisitlamasi olmasa 1 saniye tutmam kulupte :)

bu adam bir ara bizde oynamisti

2 hafta bile kalmadi :D gokhan zanin olusu bile bu adamdan daha iyi

bizden uzak dursunlar, bu adamlari GS formasini yakistirmak ne oluyor

okadar kolay degil GS formasini giymek, herkeze nasip olmaz!

Geri
Üst Alt