Yalçın Ayhan Beşiktaş'ta

Bakın Yalçın Ayhan hakkında kimler neler söylemiş:

Edgar Davids: "i’m not the best, Yalçın Ayhan is." (en iyisi ben değilim, yalçın ayhan.)

Marcelo Lippi: "Yalçın Ayhan would have been one of my first choices for putting together a great team." (harika bir takım toplasam yalçın ayhan ilk tercihlerimden biri olurdu.)

Zinadine Zidane: my toughest opponent? Yalçın Ayhan. he is the complete defender." (en zorlu rakibim mi? yalçın ayhan. eksiksiz bir defans oyuncusudur.)

Besiktas da olmasa gülmeyi unutcaz

Tapatalk

yal__n.jpg

Bizde şampiyonluk gördü.Beşiktaş için iyi transfer diyebiliriz.

Yanilmiyorsam o sezon sadece 4 macta forma giymisti kisa süre alarak.

Zidane: "Oğlumla bahçemizde futbol oynadığımız zaman ikimiz de en sevdiğimiz futbolcular olurduk. Oğlum ben olurdu, ben ise Yalçın Ayhan..."

Önder Özen demiş ki "Yalçın Kasımpaşa'dan kramponlarını alıp gelecek."

Bence de akıllıca transfer :D

Ezeli rakibine gitmek ne demekmiş Kasımpaşa ' da ki ilk maç görecek :D !

Onder Ozen konusma konusunda cok yetenekli bir sahsiyet yorumlarina saygi duyarim da futbolda icraat olarak Adnan Sezgin'le yarisir kivamda.

GT-S7500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Biz alalım süper oyuncu, 32 yaşında Premier lig seviyesinde bu adam ama Güney afrika premier ligi :D

"Beşiktaş Yönetimi taraftar tepkisinden dolayı kampa çağırdığı Yalçın'ı bu akşam geri gönderiyor."

:D :D

Ben bu haberi ilk duyduğumda aklıma sürekli Almanya'da ki genç bir defans oyuncusu var ya Kaan Ayhan hep o geliyordu hatta burada bir kaç kişi dalga geçmişti anlamamıştım. Sonradan fotoğrafı görünce bastım kahkahayı meğer bizim Yalçın kazma Yalçın'mış Jo'yu biçen kasap Yalçın'mış. Menemenciler bu sezon yaktı kendilerini.

Yahu bunlar ne ciddiyetsiz bir kulüp yalçın ın yerinde olsam küfür ederim bunlara

Geri
Üst Alt