GSC Portal Yalman: "Kötü bir miras devralıyoruz"

dosdoğru açıklama
DOĞRU SÖYLEYENİ de dokuz köyden kovarlar

alp yalman seni kim sececek de kötü miras alacaksin? sen git fenerbahcede yöneticilik yap, sikecileri dost elini uzatacak baskan istemiyoruz taraftar olarak.

Her temel amacı "başarı, başarı, başarı" olan bir yönetimden sonra gelen yönetimin merkez noktası ekonomik düzleşme olması gerekir. Çünkü "başarı açlığı" döneminde kaynaklar fazlasıyla tüketilmiş olup ilerleme için hiçbir kaynak bırakılmamıştır. Adaylar arasında bunun altını daha net çizen ve daha realist yaklaşımlarda bulunan tek isim Sayın Yalman olarak gözüküyor. Tamam taraftar her zaman başarı ister ama hatada ısrarkar olursa; gelecek senelerde kulübün kapısına kilit vurulduğunda taraftarı olacak başka bir kulüp araması gerekecek.

Benim adayım her daim mantıktır, umarım kazanan da o olacaktır.

bende gse rütbesi istiyorum prof avatarıda koyucam söz ;(

Her temel amacı "başarı, başarı, başarı" olan bir yönetimden sonra gelen yönetimin merkez noktası ekonomik düzleşme olması gerekir. Çünkü "başarı açlığı" döneminde kaynaklar fazlasıyla tüketilmiş olup ilerleme için hiçbir kaynak bırakılmamıştır. Adaylar arasında bunun altını daha net çizen ve daha realist yaklaşımlarda bulunan tek isim Sayın Yalman olarak gözüküyor. Tamam taraftar her zaman başarı ister ama hatada ısrarkar olursa; gelecek senelerde kulübün kapısına kilit vurulduğunda taraftarı olacak başka bir kulüp araması gerekecek.
Peki günümüzün endüstriyel futbol/taraftar düzeninde bu ne kadar gerçekçi ,
belki bir 20 sene evvel hatta dahada yeni Özhan bey döneminin başlarında olsaydı dediğiniz çok doğru olabilirdi gerekirse birkaç senelik bir " başarı nadası " olabilirdi ,
ama günümüzde bu ne kadar mümkün , para lazım para kazanman için başarı kazanman lazım , hem ligde başarılı olman hemde ŞL ye katılman lazım , yatırımlarına devam etmezsen nasıl olacak ,
haa ben demiyorum ki har vurum harman savuralım ne bunu yapmak gerek nede " başarıyı nadasa bırakmak " gerek ,
birde şu varki 2011 Mayıs'ındaki durumumuzu hatırlayın sıfır sportif başarı ve sıfır gelir ile büyük bir borç o zaman ne yapmak lazımdı " başarı başarı başarı " deyip yola çıkmak yerine ne denilipte yola çıkılmalıydı ?

herkes sn yalmandan ozur dilemelidir

Alp Y. gelirse ilk iş olarak pdeliyi kovacaginin sinyalini vermişti. Gel de oturup ağlama.

w'much so m8, operational man is alf yaurlmond 'nit

no-doubt-new-album.jpg

Geri
Üst Alt