GSC Portal Yalman Yönetiminden GS TV'ye Salvolar!

Necati Şanlı

"Şimdi ne desem ırkçılığa girer"
Tek Yumruk
taneryalcin3_I29BI.jpg

25 Ekim'de ki kongre öncesinde GS Tv'de her iki başkana da söz hakkı verildi verilmesine de, yapılan seçim anketinde Yalman yönetimi istediği sonucu alamayınca ortalık karıştı...

Detaylar GSC Portal'da!

Moderatör tarafında düzenlendi:
Gelmeden huzursuzluk başladı. Hadi bakalım.

Bu anket taraftar bazında mı yoksa kulüp üyeleri bazında mı yapılmış acaba?

kulüp kanalinin böyle anket yayinlamasi dogru mu yanlis mi tartisilir.

lakin yönetim adaylarinin bu sekilde davranmasi da cok yanlis.

GSTV açısından bir skandal yok

Taner Aşkın ve Işın Çelebi yüzünden Alp Yalman'ın kazanmasını istemiyorum ne kadar haklı olduğumda ortada müzmin muhalifler..

Haber başlığı ile içerik uyuşmuyor , burada skandal bir durum yok olabilecek en demokratik ortamı karalamak için yapılmış bir haberden başkası değil !

Yalman Yönetiminden GS TV'ye salvolar şeklinde olsa daha uyumlu olur sanırım başlık.

Işın Çelebi ve Taner Aşkın gibi çapsız adamları umarım seçip başımıza getirmezler.

Yalman Yönetiminden GS TV'ye salvolar şeklinde olsa daha uyumlu olur sanırım başlık.

Işın Çelebi ve Taner Aşkın gibi çapsız adamları umarım seçip başımıza getirmezler.

aga yetkin var degistir o zaman :asd:
ben direk fanatikten alinti yaptim haberi ama senin önerin daha mantikli

İyide bu başlıkta olmamış ,
öncelikle Yalman yönetimi diye bir yönetim yok , haberin içeriğide salvo tarzı kanala olan eleştirilerin yapılmış olması değil ,
direkt olarak 2 yönetici adayı tarafından yapılmış tehdit ve hakaretler var ortada ...

Vaayy diktatörlük getirmeye geliyorlar demek ki. "Yeni GS TV" yi yaratacaklar, artık sabah akşam yönetimi, futbolcuları yıkama yağlama çalışmaları 10'a katlanır. Ne de olsa efendilerinden böyle gördüler, normal yani.

Yalman daha baskan olmadan ortaligi birbirine katiyor.Baskan olsa basimiza kotu isler acacaga benziyor.En iyisi biz almayalim kalsin orada.

Geri
Üst Alt