Foto Galeri Yalnızca Çin'in Süpermarketlerinde Görebileceğiniz Yiyecekler

Dünyanın en pis memleketi heralde.Ulan herşeyi geçtim.Timsah ne alaka mk.Napacan derisinden çantamı çıkarcan.Bok olsa yiyecek herifler.

İğrenç diyorsunuz da biz de hayvan yiyoruz, sadece bizim yediğimiz hayvanlar semavi/ibrahimi dinlerin kurallarıyla sınırlanmış hayvanlar. Atalarımızın ataları da İslam öncesi muhtemelen Ortaasya'da farklı değildiler, şimdi bize romantik efsaneler anlatılıyor sadece.

Ayrıca o domuzu kurbağayı da canlı yemiyorlardır pişiriyorlardır. Orda domuz kellesi görüp iğrenen burdaki içinde gözleriyle gelen koyun kellesinden, beyinden,işkembeden iğrenmiyor, bu sakatat kültürü nerden geliyor sizce?

Kurbağayı Fransızlar da yiyor. Kimbiliz bizim yemeklerimiz de başkalarına ne iğrenç geliyor. Mesela hintlilere. Et yok hindistanda, inek kutsal hayvan mesela.

Sushi yiyen var mı içiniz de? O da pişirilmemiş balık. Pişme metodu çiğ köfte gibi. Hayvanın makineden geçirilmiş kıymaya dönmüş etini yoğurup yiyoruz işte.

Biz olmasak da belki ilerde savaş kıtlık vs olduğunda çocuklarımız veya onların çocukları da yiyecekler. Protein, komandolara da yediriyorlar kimi yerlerde.

Biz hayvanın bokunun yer aldığı bağırsakları yiyoruz ya daha ötesi var mı..

Kokoreçin boku temizlenmiş bağırsak olduğunu bilmeyen çok var burada sanırım.. :D

Ben bilmem.

Gidersin ayvaliga istersin deniz borulcesi, kuzu kulagi, dolma, salata, beyaz peynir, kozde patlican, enginar salatasi, sübye, jumbo karides, kidonya, akuadis, acarsin 70 ligi dostlarla iste oyle bir kombinasyonu dunyanin senin disindaki 77 mutfagi bir araya gelse cikaramaz!! ;)

Dünya mutfaklarının tatlarını denemekte fayda var. Seversiniz, sevmezsiniz orası ayrı ama muhakkak damak tadınıza göre bir şey çıkıyor. Muazzam Türk yemekleri olduğu gibi hiç yemediğim/yiyemediğim Türk yemekleri de var. Artı bilgiye kolay ulaşılır bir çağda yaşıyorsunuz. Araştırırsınız bakarsınız gider kendinize göre olanı denersiniz. Misal soya soslu fıstıklı tavuk gayet güzel bir yemek. Arkadaş, bunu seversin bir dene demişti çok hoşuma gitti.

Serdar Çin yemeği yedi diye neredeyse adamı linç edeceksiniz yahu. Çinlilerin pis oluşu vesaire mevzu değil. Netice de Çin lokantaları bulundukları ülkelerin sağlık yönetmeliklerine uymak zorunda. Hijen vesaire de aynı şekilde.

Bu arada biz sakatatın kralını yiyen bir milletiz, işin bu boyutunu görmüyorsunuz. İşkembe, Kelle-Paça, Tuzlama, Kokoreç vs vs. Ha ben bunları çok severim orası da ayrı nokta.

Ben bilmem.

Gidersin ayvaliga istersin deniz borulcesi, kuzu kulagi, dolma, salata, beyaz peynir, kozde patlican, enginar salatasi, sübye, jumbo karides, kidonya, akuadis, acarsin 70 ligi dostlarla iste oyle bir kombinasyonu dunyanin senin disindaki 77 mutfagi bir araya gelse cikaramaz!! ;)

Onunla hiç bir şey kıyas edilmez :D

Yahu size ne,adamlar ne yerse yer :) senin yediğin kuzu pirzola onlara iğrenç geliyorsa ne olacak?Domoz kafasını kelle paça mı yapıyorlar acaba? :D
Bu arada buna iğrenç diyorsanız trt belgesel ve tlc kanallarında "bear bilmem ne ile vahşi yaşam" var.Onu izleyin :)

Bu arada biz sakatatın kralını yiyen bir milletiz, işin bu boyutunu görmüyorsunuz. İşkembe, Kelle-Paça, Tuzlama, Kokoreç vs vs. Ha ben bunları çok severim orası da ayrı nokta.

Ben de onları pek tercih etmiyorum misal :D

Kokoreç yapmak için boklu bağırsağın temizlenişini bizzat izlediğimden beri uzak durmaya çalışıyorum ama bazen yine de gidiyor namussuz :D

Ben de onları pek tercih etmiyorum misal :D

Kokoreç yapmak için boklu bağırsağın temizlenişini bizzat izlediğimden beri uzak durmaya çalışıyorum ama bazen yine de gidiyor namussuz :D

Yarım ekmek kuzu kokoreç olacak şu saatte gömerim acımam

Bu arada bizde çok masum değiliz , büyük konuşmayım ama kesinlikle yemem

Adanalılar hasta buna ''Şırdan'' , yemekte görüntü benim için önemli direk iştahım kesiliyor bunu her gördüğümde

images_3212939.jpg

Edit:Birde koç taşağı var Türkiye'de seveni meşhurdur :D

Ağzına sanırım portakal iliştirilmiş timsah ile kıçına karanfil sokulmuş koyunun farkı nedir a dostlar?

Zevkinize uymuyor diye itin bir tarafına sokmaya gerek yok.

Biz hayvanın bokunun yer aldığı bağırsakları yiyoruz ya daha ötesi var mı..

Kokoreçin boku temizlenmiş bağırsak olduğunu bilmeyen çok var burada sanırım.. :D

Kokoreçe bok atmayalim lutfen ;)

--- konuya gelirsek bırakın isteyen istediğini yesin, bok olsa yiyecekler vs güzel yorum değil bunlar.
Zorla yedirmiyorlar ya kultur sonuçta dışarıdan bakıldığında bizde de yadırganan şeyler çoktur.
Şükür ki baya geniş bi mutfağa sahibiz
Kim gelirse gelsin aç kalmaz bu memlekette.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Türk mutfagı varken cin mutfagından yemek yiyen öven şizofrenlerde varmıs

Sent from my iPhone using Tapatalk

Türk mutfağında da bir sürü yenilemeyecek çeşit var.

Böcek yemek bazılarının yanında masum kalır.

Geri
Üst Alt