yalova ağaç katliamı

Güray Çavuşoğlu

★★★★★
GalataSarayı Efendileri
tam 180 çınar ağacı kesilmiştir. Bu katliam ise yırca da veya 3. köprü için kesilen ağaçlar soykırım olarak nitelendirilebilir..

Gereksiz kesilen her 1 ağaç için bile aynı hassasiyetin gösterilmesi lazım..

yine de sevindirici gelişme AKPli milletvekilleri gibi kafaları kuma görmeyip tepki gösterilmesi oldu...

Muharrem İnce'den beklediğim açıklama gelmiş.
fft16_mf2729750.Jpeg

Neyin telafisini yapacakmış CHP belediyesi?

Değil 1800, 18000 ağaç da dikilse telafi falan olmaz. Giden gitti geçmiş olsun.

İnce'nin açıklaması skandal.Aynısını Tayyip Gezi Parkı için diyordu.

O agaclara birinizin sevdigi carpip olsee gorurdum cinarlar cok buyumus yolu isgal etmisler onlarin yerine ince belli kavak dikmeliyizz

ali yayli tapatalk ile gondermistir.

Yazik bu ülkeye. Chpsinin de akpsinin de hepsini allah bildiği gibi yapsın.

-Tapatalk-

İnce'nin açıklaması skandal.Aynısını Tayyip Gezi Parkı için diyordu.

Kısaca bakarsak arada fark var hemde bayağı fark var..

İnce " Hatadır,tüm insanlıktan özür dilerim, Kesilen 18 ağacın yerine misliyle dikerek hatamızı edeceğiz.."
Erdoğan "Ne var bilmem kaç bin Ağaç kesilmişse kesilecek tabi, onun yerine 6 Milyon ağaç diktik.. "

Biri hatasını kabul ediyor özür diliyor (ne kadar telafi olur orası tartışılır), diğeri normal binlerce ağaç kesilmesi diyor..

Biraz önce tasadüfen bir hükümet propganda kanalında denk geldim ve abarta abarta anlatıldığını gördüm. Ne kesilmesine, ne de bu şekilde verilmesine şaşırdım. Ne bu CHP'nin ilk ağaç kesmesi olacak n de buna tepki gösteren hükümet ve yandaşları kendilerini kesmekten alıkoyacak. Yok birbirimizden farkımız işte. Siyaset de bu işin bir aynası. Toplumsal çürüme, siyasal çürümenin başlangıcı. CHP olmuş AK Parti olmuş ne farkeder.

Agaç yeşillikler bile siyasete alet olmuş. Yaşanacak ülke degil de mecburuz napalım

Tapatalk

Geri
Üst Alt