- 22 Ağustos 2010
- 33.981
- 39.500
- 3.193
selen olsen.
kadın sandıydık, yanılmışız. iyi adammış :/
kadın sandıydık, yanılmışız. iyi adammış :/
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hikayenin gidisatindan Targutayla evlenme kararı aldığın sonucuna varmam çok yanlış bir çıkarım olur acep@Targutay Sabancı Bu net olarak Targutay reis yavAvatarından mı bilmem bana hep sıkıntılı ve egolu 1'i gibi geliyodu
Ama değilmiş kral 1 adammış
1 de ben fazla önyargılı 1'i değildim ama 1 olaydan dolayı hiçbir olaya önyargıyla bakmıyom
Lisede 1 kız vardı kol kılları benden fazlaydı
Arkadaşlarla aramızda şakasına tabii ki ona duyurmadan kurt gibi uluyoduk kıllarından dolayı kurt iması yapıyoduk kendi aramızda
Ama selamlaşmamız vardı kalbini kırmamıştık hiçbir şekilde
Anneanenemgilin orda komşularından 1 kadın var
Sana kız buldum dedi bunun ismini verdi.Sebebini söylemeden olmaz dedim
Sonra 1 banka kuyruğundayken denk geldik o kadar değişmiş ki o kadar güzelleşmiş ki tanıyamadım
O'ndan sonra hiçbir olaya önyargıyla bakmamaya çalışıyom ben yav
![]()
Oraya bu konu nasıl geldi Murat abi yavHikayenin gidisatindan Targutayla evlenme kararı aldığın sonucuna varmam çok yanlış bir çıkarım olur aceponyargiyla yaklaşmaya durumunu abartmamak lazım Muratcim
![]()
Eben ama@Targutay Sabancı Bu net olarak Targutay reis yavAvatarından mı bilmem bana hep sıkıntılı ve egolu 1'i gibi geliyodu
1 de ben fazla önyargılı 1'i değildim ama 1 olaydan dolayı hiçbir olaya önyargıyla bakmıyom
Arkadaşlarla aramızda şakasına tabii ki ona duyurmadan kurt gibi uluyoduk kıllarından dolayı kurt iması yapıyoduk kendi aramızda
Sonra 1 banka kuyruğundayken denk geldik o kadar değişmiş ki o kadar güzelleşmiş ki tanıyamadım
![]()
@Targutay Sabancı Bu net olarak Targutay reis yavAvatarından mı bilmem bana hep sıkıntılı ve egolu 1'i gibi geliyodu
![]()
Adamdıremir sato
Adamın kareköküdür önde bayrak taşıyanıdırAdamdır
Arkasından konuşan da madam
Teşekkürler doktor