- 29 Haziran 2015
- 34.736
- 28.299
- 2.083
Bundan sonra transfer yaparken Brezilyalı , Kuzey Afrikalı topçulardan uzak duralım kendine bakan İskandinav , Alman , İtalyan , Japon topçular alalım yetti artık çektiklerimiz paramızla rezil oluyoruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
serdar aziz de müzmin sakat maalesefFeguli geldiğinde de sakattı kaç hafta bekledik iyileşsin diye.
Mariano da hiç kendine bakmıyor geçen sezon en kritik dönemde sakatlanmıştı.
Fernando da klasik Brezilyalı topçu yeteri kadar çalışkan değil.
Bunlara ek Selçuk , Eren kendilerine bakmayan topçular antremanlarda bile sakatlanıyolar düşün maçı geçtim.
serdar aziz de müzmin sakat maalesef
ilaveten sinanin ben pek calistigina inanmiyorum, kendini zorlamadigi icin sakatlanmiyor pek, bu göz boyuyor biraz
araplar ve brezilyalilar konusunda hemfikiriz sanirim. hadi brezilyalilar ilk geldikleri sene oynuyor ama sonra türkiyeye alisinca fizik gücleri iyice düsüyor, yetenekleriyle götürmeye calissalar da saldiklrai icin yediremiyorlar taraftara. araplar zaten 3 oynuyor 5 yatiyor hesabi bir ise yaradiklari yok.Serdar müzmin diyemem ama çok maça çıkınca patlıyor aslında stoperler az sakatlanır ama Serdar farklı biraz.
araplar ve brezilyalilar konusunda hemfikiriz sanirim. hadi brezilyalilar ilk geldikleri sene oynuyor ama sonra türkiyeye alisinca fizik gücleri iyice düsüyor, yetenekleriyle götürmeye calissalar da saldiklrai icin yediremiyorlar taraftara. araplar zaten 3 oynuyor 5 yatiyor hesabi bir ise yaradiklari yok.