Yanlış Antrenman mı Yoksa Tembellik mi?

Bundan sonra transfer yaparken Brezilyalı , Kuzey Afrikalı topçulardan uzak duralım kendine bakan İskandinav , Alman , İtalyan , Japon topçular alalım yetti artık çektiklerimiz paramızla rezil oluyoruz.

Feguli geldiğinde de sakattı kaç hafta bekledik iyileşsin diye.

Mariano da hiç kendine bakmıyor geçen sezon en kritik dönemde sakatlanmıştı.

Fernando da klasik Brezilyalı topçu yeteri kadar çalışkan değil.

Bunlara ek Selçuk , Eren kendilerine bakmayan topçular antremanlarda bile sakatlanıyolar düşün maçı geçtim.
serdar aziz de müzmin sakat maalesef

ilaveten sinanin ben pek calistigina inanmiyorum, kendini zorlamadigi icin sakatlanmiyor pek, bu göz boyuyor biraz

serdar aziz de müzmin sakat maalesef

ilaveten sinanin ben pek calistigina inanmiyorum, kendini zorlamadigi icin sakatlanmiyor pek, bu göz boyuyor biraz

Serdar müzmin diyemem ama çok maça çıkınca patlıyor aslında stoperler az sakatlanır ama Serdar farklı biraz.

Serdar müzmin diyemem ama çok maça çıkınca patlıyor aslında stoperler az sakatlanır ama Serdar farklı biraz.
araplar ve brezilyalilar konusunda hemfikiriz sanirim. hadi brezilyalilar ilk geldikleri sene oynuyor ama sonra türkiyeye alisinca fizik gücleri iyice düsüyor, yetenekleriyle götürmeye calissalar da saldiklrai icin yediremiyorlar taraftara. araplar zaten 3 oynuyor 5 yatiyor hesabi bir ise yaradiklari yok.

araplar ve brezilyalilar konusunda hemfikiriz sanirim. hadi brezilyalilar ilk geldikleri sene oynuyor ama sonra türkiyeye alisinca fizik gücleri iyice düsüyor, yetenekleriyle götürmeye calissalar da saldiklrai icin yediremiyorlar taraftara. araplar zaten 3 oynuyor 5 yatiyor hesabi bir ise yaradiklari yok.

Sezon sonu temizlik şart mental olarak da zayıflar zaten sağlam karakter de olsa yine bir nebze katlanabilir olurlardı.

Bazi arkadasla yanlis anlamis galiba. Burda hocaya bir imada bulunmadim ancak bu kadar sakatligi sanssizliga baglarsak olmaz. Bi ara bjkde olurdu böyle ama bir anda hepsi gitmezdi. Tembellik olabilir bilmiyorum ama bir sıkıntı var. Çarşamba günkü macta yedekten girecek adam yok.

Son düzenleme:
Güncel liste : eren Nagatomo serdar fernando onyekuru feghouli emre akbaba :(

Geri
Üst Alt