Yanlış Antrenman mı Yoksa Tembellik mi?

Umut Gül

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Son dönemde sakatlanan oyuncular malum. Simdi son zamanlarda sakatlanan veya sakat olan ama oynayan oyuncuları sayacağım. Emre akbaba onyekuru feghouli fernando donk selçuk garry belhanda eren serdar aziz . Tam 10 tane futbolcu ya sakat ya da her an sakatlanabilirler. Sizce bunun nedeni başlıkta yazdığım hangi nedenler ?

Not: Milli arayı bahane kabul etmiyorum çünkü nerdeyse hepsi kasık ve darbe olmadan olan sakatlıklar

bilmem
tudor varken neyse o

Kendilerine bakmıyorlar.

Mesela Muslera kaç yıldır takımda tek tük maç kaçırıyor kendine ve takıma saygısı var çünkü.

Nagatomo öyle, Linnes öyle, Gomis de öyleydi kendine bakan ekstra antreman yapan topçu yürürken sakatlanmaz Feguli gibi.

Hem yanlış antreman hem tembellik.
Tembellik teknik heyette başlayıp oyunculara sirayet etmiş.

Üstüne birde bilimden yoksun idman teknikleri eklenince oyuncular tek tek patladı.
Daha 9.haftada takımın yarısı darbeye bağlı olmayan sebeplerden sakatlanıp 50.dakika da kondisyon bitiyorsa eğer burada suç'un çoğu teknik ekibindir.

Senelik 350 milyon lira para alıyorlar ama Takım yatmaktan başka birşey yapmıyor.

Pardon bol bol da pasta kesiyorlar.

Birileri zengin olurken GALATASARAY fakirleşiyor!

Lanet gelsin, transferde emeği geçip pay alanlara!

Üstüne birde bilimden yoksun idman teknikleri eklenince oyuncular tek tek patladı.
Daha 9.haftada takımın yarısı darbeye bağlı olmayan sebeplerden sakatlanıp 50.dakika da kondisyon bitiyorsa eğer burada suç'un çoğu teknik ekibindir.

Senelik 350 milyon lira para alıyorlar ama Takım yatmaktan başka birşey yapmıyor.

Katılıyorum belli ölçüde bence bir sıkıntı var ancak tembellik bence daha önde.

Konu fatih terim idman yaptirmiyora geldigi vakit mentionlayin

Ilginç...

Floryada antrenmana giriş yapa bilen gsc üyelerimiz olduğunu yeni öğrendim.

Sakatlanan isimler hep aynılar hala antreman diyorlar ula kaç yıldır bu işin içinde olan adamlar bilmeyecek siz mi bileceksiniz antreman metodlarını.

Bu kadar sakatlık normal değil gerçekten. Takımın yarısı gitti. Kondisyoner kimse kovulsa üzülmem.

3ü de dehlenmenli yil sonunda
Büyük mallık yaptık mariano geldiğinden beri sakat fernando 2 maç sikinca 6 ay yatıyor Maicon bir var bir yok
Kalite var fiziksel eksiklik cok posası çıkmış oyuncuya istediğin kadar iyi antrenman yaptır yemez

Babanız Galatasaray

serdar cok oynadi zaten (MT + Lig+ CL)
Emre kendi malligi
Fernando + Feghouli Soru Isareti

Fernando disiplinsizin teki gibi duruyor. Feghouli zaten saldım çayıra mevlam kayıra. Dışarıdan geldikleri için hazır geldiler mariano falan. Tek yıllık kurşunları vardı hepsini harcadılar artık yata yata sözleşmeyi bitirirler

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fernando disiplinsizin teki gibi duruyor. Feghouli zaten saldım çayıra mevlam kayıra. Dışarıdan geldikleri için hazır geldiler mariano falan. Tek yıllık kurşunları vardı hepsini harcadılar artık yata yata sözleşmeyi bitirirler

Feguli geldiğinde de sakattı kaç hafta bekledik iyileşsin diye.

Mariano da hiç kendine bakmıyor geçen sezon en kritik dönemde sakatlanmıştı.

Fernando da klasik Brezilyalı topçu yeteri kadar çalışkan değil.

Bunlara ek Selçuk , Eren kendilerine bakmayan topçular antremanlarda bile sakatlanıyolar düşün maçı geçtim.

Fernando yıllardır istikrarlı oynamadı zaten.

City de devamlı joker veyahut yedek isimdi.

Mariano hayal kırıklığı olmaya başladı açıkçası. Bukadar kaliteli ve yıllardır disiplinli şekilde istikrarlı oynayan adam nasıl birden kendisini bıraktı inanılmaz bir durum.

Geri
Üst Alt