GSC Scout # Yann M'Vila

Şükrü Erden

Baba Gündüz
2564216777.jpg

Adı: Yann M'Vila
Doğum Tarihi:
29.06.1990
Doğum Yeri: Amiens, FR
Boy: 182
Pozisyon: Defansif orta saha
Oynadığı Takım: Sunderland (kiralik) / Rubin Kazan

Bu sezon ilk kez Ingiltere'de oynayan M'Vila, takiminda Coates'den sonra maç başına en çok top çalan oyuncusu oldu. Bu sezon Premier Lig'de sadece 3 oyuncu Yann'dan (66) daha fazla top çaldi. Foul yapmaya gelince'de maç basina sadece (0.7) yapmiş. Inter ve Rusya'daki maceralardan sonra ilk kez yüksek seviyede oldukça iyi sezon geçiriyor.

2015%2f12%2fyann.jpg

tabiri caizse ''vizyonlu'' transfer olur. Rubin'den makul fiyata alinabilecek bir oyuncu.

2 ay sonra serbest.

Bence olur ama onu dusunecek bir transfer yonetimi gerek. Su anda sozlesme imzalama hakkin var kos git imzalat kardesim.devre arasi kafan rahat eder +1 ile ikinci yariya baslarsin. Ve bir stoper ve kadro disi olan niasse ohoho daha ne olsun.
Ama o hamleleru su anda yapacaksin ocak gelsin dusunuruz dersen sonra devre araai transferleri hic tutmuyor olur.

Anlasacaksin boyle adamlarla vereceksin adama calisma plani bize boyle bir halde gelmeni istiyoruz diyeceksin.

Ben mi cok hayalperestim yahu. Milyonlarca dolarin dondugu su sektorde bu kadar amator olmamali

Selçuk+Hamit filan temizlense kadrodan çok çok isterdim görmeyi M'Vila+Tolga orta sahası çok çok rahat üstünlük kurar ağır basar ligdeki herhangi bir takıma

Bi sekilde yönetime haber uçurmak lazım.
Ya da bekleyeceğiz ki M'vila sakatlasin da yönetimin radarina girsin!

SARI-KIRMIZI

Onemli olan iyi oyuncu?

Bu formda ovupte tarik kadar oynayan adamlarin sayisi fazla

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ne kadar yuksek isteyebilecek. En baba net 2.5 milyon euroyu gorseler cavanda gibi tesiste ciplak kosarlar. Bu konuyu abartmayalim.
Istesek her turlu 2.5a getiririz.

Geri
Üst Alt