Berke Cüce
Parçalı Üye
- 22 Ağustos 2024
- 3.133
- 2.208
- 973
Arkadaşlar mükemmel bir konu olacağını düşünüyorum. Şimdi size yaptığım 1 2 örnek ses atacağım. Bu olaya herkes katılırsa mükemmel şeyler çıkacağına eminim. Kısaca anlatıyorum.
Öncelikle Chatgpt ile şarkı sözlerini yazdırıyoruz. Varsa kendi şarkı yada marş sözlerinizide ekleyebilirsiniz.
Sonrasında Suno adresine girip siteye kayıt oluyorsunuz. Kayıttan sonra Androidde altta pcde sol pencerede create kısmına tıklayıp gerekli onayları isterse veriyoruz.
Alt kısımda create kısmına tıklayıp 2.adıma geçiyoruz.

Sonrasında karşınıza çıkan pencerede CUSTOM MOD açık olacak.
İlk kısıma şarkı sözlerini yazıyoruz.
Alttaki kısıma şarkının türünü yazıyoruz. Pop rock rnb vb. Gibi. En Altta bulunan şarkı ismi kısmını yazıp sonrasında CREATE kısmına basarak 10 snye sonra marş veya şarkıyı hazır hale getiriyoruz. Günlük 10 adet ücretsiz oluşturma şansınız var. Gelecek şarkıları merakla bekliyorum. Bu ilk yaptırdığım şarkı.
Buyrun Buda benim oluşturduğum marşımız
Öncelikle Chatgpt ile şarkı sözlerini yazdırıyoruz. Varsa kendi şarkı yada marş sözlerinizide ekleyebilirsiniz.
Sonrasında Suno adresine girip siteye kayıt oluyorsunuz. Kayıttan sonra Androidde altta pcde sol pencerede create kısmına tıklayıp gerekli onayları isterse veriyoruz.
Alt kısımda create kısmına tıklayıp 2.adıma geçiyoruz.

Sonrasında karşınıza çıkan pencerede CUSTOM MOD açık olacak.
İlk kısıma şarkı sözlerini yazıyoruz.
Alttaki kısıma şarkının türünü yazıyoruz. Pop rock rnb vb. Gibi. En Altta bulunan şarkı ismi kısmını yazıp sonrasında CREATE kısmına basarak 10 snye sonra marş veya şarkıyı hazır hale getiriyoruz. Günlük 10 adet ücretsiz oluşturma şansınız var. Gelecek şarkıları merakla bekliyorum. Bu ilk yaptırdığım şarkı.
Buyrun Buda benim oluşturduğum marşımız