Yapay Zeka ile Galatasaray Marşı Yarışması

Berke Cüce

Parçalı Üye
Arkadaşlar mükemmel bir konu olacağını düşünüyorum. Şimdi size yaptığım 1 2 örnek ses atacağım. Bu olaya herkes katılırsa mükemmel şeyler çıkacağına eminim. Kısaca anlatıyorum.

Öncelikle Chatgpt ile şarkı sözlerini yazdırıyoruz. Varsa kendi şarkı yada marş sözlerinizide ekleyebilirsiniz.

Sonrasında Suno adresine girip siteye kayıt oluyorsunuz. Kayıttan sonra Androidde altta pcde sol pencerede create kısmına tıklayıp gerekli onayları isterse veriyoruz.

Alt kısımda create kısmına tıklayıp 2.adıma geçiyoruz.

Sonrasında karşınıza çıkan pencerede CUSTOM MOD açık olacak.
İlk kısıma şarkı sözlerini yazıyoruz.
Alttaki kısıma şarkının türünü yazıyoruz. Pop rock rnb vb. Gibi. En Altta bulunan şarkı ismi kısmını yazıp sonrasında CREATE kısmına basarak 10 snye sonra marş veya şarkıyı hazır hale getiriyoruz. Günlük 10 adet ücretsiz oluşturma şansınız var. Gelecek şarkıları merakla bekliyorum. Bu ilk yaptırdığım şarkı.

Buyrun Buda benim oluşturduğum marşımız

Fb’ye sinkaflı versiyonu da yapılmalı sözü yazıp besteyi bunlara yaptıralım 😂😂

İlk fırsatta yapacağım bunu da ama.

"Fan anthem for Galatasaray in Turkish language, epic lyrics, trap style. Galatasaray has 24 championship and fighting for 25th."

yukarıdaki prompt'u girip sözleri kendisinin yazmasını istedim. Daha detaylı şeyler yazarak, mesela Osimhen, Icardi vb. futbolcuları sayarak, fenere küfür et falan diyerek geliştirebilirsiniz :)

Bir süredir Suno ile hit parçaları eğlencesine cover yapıyordum. (Örn: Affet)

Baya tecrübelendim bu yazılım konusunda. Özellikle text ile aranje yapabilmek için. Türkçe dilde beste ve güfteyi oturtmak çok kolay değil ama oturtunca da güzel şeyler çıkıyor.

Son düzenleme:
sahayı titretir asaletinde gizli ihtişamın
sensin kalpleri titreten
renkleri bu dünyanın

çıkınca sahaya aslanlar
sarısı kırmızısı bir olur;
yıldız olur göklerde,

yeri geldiğinde
hınca hınç dolu tribünlerden
yükselen bir sel olur

geçmişinde gizli asaletin
bir madalyon sarı-kırmızı çarpan
yediden yetmişe bütün kalplerde

Sözleri ben yazdım

parıldayan bir yıldızsın sen
yüksel cimbom'um yeniden
dünyanın en tepesine

yen dediler yendin
yedi cihana sığmayan,
ümitler biriktirdin

nice zafer coşkusuna karışan
haykırışlar ile yükseldin
çekmeye çalışanlara inat aşağıya
sen bu zirveye

parıldayan bir yıldızsın sen
yüksel cimbom'um yeniden
dünyanın en tepesine...

Rock stil:

Bass-Rap-Hip &Hop

Şarkı sözü yazmak için ChatGPT'den yardım alabilirsiniz. Aklınıza geleni yazın, sonra ChatGPT'ye bu metinden bir şarkı sözü oluşturmasını isteyin ve ola la , şarkı sözünüz hazır!

Örnek :

1727948745056.png

Bazı sonuclar (farklı tazlar var) :

3 ay önce sundugum fikiri alıp da yeni bir eylem gibi tanıtmak hiç de hoş olmadı

Benden pas

Fb’ye sinkaflı versiyonu da yapılmalı sözü yazıp besteyi bunlara yaptıralım 😂😂

İlk fırsatta yapacağım bunu da ama.
Ben öyle bı konu açtım, ebedi eglencemize bir cümle dahi yazan çıkmadı koca forumda. Kınıyorum

Geri
Üst Alt