Yapay Zeka ile Yaratılan Ürpetici Film

Yapay zeka yazilimciligi öldürüyor mu reis frontend kasiyoruz hobi olarak da salabilirim her an
Yeni mezunlara iş olanakları cok az artık üstad eskisi gibi harıl harıl eleman aramıyorlar

Son 1 senedir bayağı işsiz var piyasada yeni mezun olmuş, artık mid/senior gelistiriciler junior’a ihtiyac duymuyor ai’a veriyor çıkartıyor ufak tefek isleri

Ama 5 sene icerisinde ne olacak ön görmek cok zor bence, ama kisisel tahminim tr’deki sirketler kolay kolay adapte olamaz bir süre daha böyle devam eder

Yeni mezunlara iş olanakları cok az artık üstad eskisi gibi harıl harıl eleman aramıyorlar

Son 1 senedir bayağı işsiz var piyasada yeni mezun olmuş, artık mid/senior gelistiriciler junior’a ihtiyac duymuyor ai’a veriyor çıkartıyor ufak tefek isleri

Ama 5 sene icerisinde ne olacak ön görmek cok zor bence, ama kisisel tahminim tr’deki sirketler kolay kolay adapte olamaz bir süre daha böyle devam eder
Aiyi etkin kullanmak için programlama mantığını iyi kavramak gerekiyor diye düşünüyorum. Ai aslında büyük fırsat bu sektöre yeni girmek isteyenler için. Süreci acayip hızlandırıyor. Aklımda var birşeyler de bakalım bayramdan sonra izin alıp bir inzivaya cekilecegim karar aşamasındayim kariyer için

Aiyi etkin kullanmak için programlama mantığını iyi kavramak gerekiyor diye düşünüyorum. Ai aslında büyük fırsat bu sektöre yeni girmek isteyenler için. Süreci acayip hızlandırıyor. Aklımda var birşeyler de bakalım bayramdan sonra izin alıp bir inzivaya cekilecegim karar aşamasındayim kariyer için
Kickversus’u ai ile yapmistim 3-4 saatte

Ama yazilimi da bilmen gerekiyor buglari fixlemek icin

Kickversus’u ai ile yapmistim 3-4 saatte

Ama yazilimi da bilmen gerekiyor buglari fixlemek icin
Claude da bende yapiyorum ufak tefek birseyler ama dediğin gibi bir bilgi gerekiyor ve bence hep gerekecek. Yapay zeka işçi sayısını hep düşürecek ama yine de bir işçi(insan) olacak bence işin içinde.
Algoritma
Programlama mantığı
Yazılım geliştirme süreçleri
Mimari

Yapay zekanın geldiği hali gördükçe. Biraz işin mühendislik tarafına yatırım yapmaya karar verdim.

Coder için değil de iyi bir mühendis için harika bir nimet ai Total yorumum budur

Geri
Üst Alt