yapay zekayı nasıl kullanıyorsunuz?

Kemal Tan Canatan

Dursun başkanla sonsuza
Hocaların Hocası
Yapay zeka (AI) günümüzde birçok alanda hayatımızı kolaylaştırıyor, ancak sizin günlük yaşamınızda veya iş süreçlerinizde yapay zekayı nasıl kullandığınızı merak ediyorum. Örneğin, AI destekli bir asistanla (GPT,GROK..) bilgi mi arıyorsunuz, yoksa iş akışlarınızda otomasyon, veri analizi veya yaratıcı süreçler için mi kullanıyorsunuz? Belirli bir sektörde (eğitim, sağlık, teknoloji vb.) yapay zeka araçlarından faydalanıyor musunuz, yoksa kişisel projelerinizde mi yer alıyor? Kullanım şeklinizi ve deneyimlerinizi detaylıca paylaşabilir misiniz?

Sağlıkla ilgili. Bi meyve yiyorsam o an faydalarini soruyorum. Kullandihim ilaclar ne işe yariyor nasıl calisiyor onu soruyorum. Ondan sonra kalika takilan tarihi olay ve konuları soruyorum. Spor dallarıyla ilgilo merak ettigim soruları soruyorum. Istiklal marsi ve kapanis

Şu marketlerin kasa sistemlerinde eleman yerine yapay zeka olsa çok daha faydalı olur.

Kasaya geliyorsun, elinde koskocaman bez torba (çevreci torba), gözüne de sokuyorsun ama nafile. Torba lazım mı diye soruyorlar.

Yapay zeka olsa en azından bu kadarını algılayıp kafa şişirmez.

Zekamın yetmediği yerlerde, yani kullanmıyorum😄

Akira Kurosawa Samurai GIF by Turner Classic Movies

Master yaptırıyorum bu sayede daha zeki olacak

python
sql icin

cogu zaman

bazen de kitap hakkinda yorum almak icin

Şu marketlerin kasa sistemlerinde eleman yerine yapay zeka olsa çok daha faydalı olur.

Kasaya geliyorsun, elinde koskocaman bez torba (çevreci torba), gözüne de sokuyorsun ama nafile. Torba lazım mı diye soruyorlar.

Yapay zeka olsa en azından bu kadarını algılayıp kafa şişirmez.
konu icindeki soru farkli birsey ama en buyuk derdin buysa hayat sana guzel.

Geri
Üst Alt