yapay zekayı nasıl kullanıyorsunuz?

Bugun isyerinde birisi veda mesaji yayinladi. Bazilari yapay zekayi kullanarak cevap yazmis. Yani, "Yeni hayatinda bol sanslar, seni ozleyecegiz" gibi birsey yazmak cok mu zor. Hic cevap yazma daha iyi. Yani kisacasi, kimsenin çükünde degil, mesaj filan yayinlamayin, direk cikin isten.

Actigim konularin neden irzina geciyorsunuz gayet ciddi bir soru sorduk
Kızma tamam, en çok abuk subuk fotolar yaptırarak

Müzik besteleterek

Şemalar, çizelgeler oluşturmada

Arşiv tarama, metin tarama, metin özet geçme vs.

Fazla işgüzarlığı hoşuma gitmiyor yalnız, "şunu da yapmamı ister misin sahip, ayaklarını da yıkayayım mı efendim" diyip durması sinir bozmuyor değil.

Gemini öğrenci planı yapıştırdım 1 sene beleş. flow 3 bin kredi veriyor. Not: öğrenci değilim :asd:
Claude %50 indirim buldum 3 ay 10 dolar yapıştırdım tüm sorularımı soruyorum.
z.ai ile açık kaynak sınırsız ne bulursam sorduruyorum.
Kiro whitelist girdim geçen davetiye geldi.

Ciddi cevaplamak gerekirse fayda sağlamanın ucu bucağı yok.
Biz bilgiyi okuyarak, araştırarak öğrenen ve haznesinde salt bilgi olan son nesil olabiliriz. geçtiğimiz günlerde java ile ilgili bilgisayardan hata almıştım. btde stajyer kapsamında çalışan bir arkadaş geldi, oturdu hatayı chatgpt yazdı ve problemi çözdü.

süreçte benden farkı admin yetki girişinin olmasıydı :asd:

Kullanmıyorum yapay zeka kullanacak nasıl bir ozel hayatı olur insanın onuda merak ediyorum

Bizim millet sence bu kız beni seviyor mu
Ben asikmiyim
Bu deprem oncumu
Bu sene şampiyon kim olacak
Gibi yapay zekaya medyum muamelesi çekmekten başka bir haltada yaramıyor
Bizdeki insanlar normal zekasını kullansa ülke gelişecek yapaya gelene kadar çok yolumuz var

Dünyanın oluşumundan günümüze kadar olan süreçleri anlattırıyorum sıra sıra. Şu dönem neydi bu dönem ne değişti diye.

Boş zaman hobisi oldu.

Her prompt’tan sonra övüyorum teşekkür ediyorum ne olur ne olmaz, maazallah

Mr görüntülerinde test ediyorum resim çekip spot tanı soruyorum
Çok başarılı değil ayırt etmesi kolay da değil tek görüntüden ama tüm görüntüleri analiz edip daha doğru tanı koyabileceğini düşünüyorum

Ayrıca hızlı rapor yazma ve ayrıca tanı yapma konusunda büyük avantaj içeriyor. Bizim unuttuğunuz yada hiç
Bilmediğiniz bilgilere internet üzerinden anında erişme şansı var. Bir kez öğrendiğini asla unutmuyor

Bu açıdan daha çok ayrıca tanı yaparken kriterleri hatırlana , hesaplama yapma ve gözden kaçabilecek uç tanıları yakalamak amaçlı çalışmama zaman zaman dahil ediyorum

Şu an kemik yaşında doktora ihtiyaç duymadan çocuk el bileği grafisine direk rapor yazabiliyor

Yazılımcı değilim ama cursor ai gibi ideler ile bir ton ufak tefek tool yazdım, sosyal medya yönetimi yapan hatta pasif gelir oluşturucu baya bir şey kodladım. Kodlama bilmeden Openai codex ve cursor ikilisi ile hayal ettiğim her şeyi hayata geçirebilmek mükemmel bir şey. Eskiden kafamda bir sürü algoritma proje olurdu ama koda dökemezdim şimdi onu yapma lüksüm var benim gibilerin acayip işine yaradı.

Scrabble oynarken aklima bi sey gelmeyince yardim aliyorum

Forumun akılları nedense konuya mesaj atmamış. Yoksa attıkları postulardaki teori ve bilgiler yapay zekanın bir ürünü mü??

Genelde dil için kullanıyorum bazı dillerden şarkıları çeviri ve bunu duygusal vs diye çeşitlendirebiliyorsun. Ayrıca bazı spesifik teknik konuları soruyorum yorumunu alıyorum.

Geri
Üst Alt