Berkan Atalay
Kırmızı Üye
- 8 Temmuz 2011
- 2.461
- 0
- 996
Cevap: Yaptığınız En Akılsız İş
Alex´i savundum.
Alex´i savundum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
keşke o telefonu meşgule düşürmeseydimben ona hislerimi açıkladım. çocuksun dedi. sonra kızı kolumda görünce ağladı.:sad007:sonra aradı falan ama nafile ,meşgule düşürdüm.artık zamana bırakmıştık. sanırım zamanı geldi![]()
Ben prize örgü şişi sokmuştum
bir güzel yemiştim elektriği
![]()
bende ataçı sokmuştum prize, ayrıca küçükken araba plakalarına merakım vardı devamlı gider okurdum birgün araba hareket eder ve beni görmeyip altına almıştı![]()
ufakken tüpçüleri,lahmacuncuları arar yanlış yerlere sipariş yollatırdım, hiç unutmam karşı daireye yollatmıştım bir siparişi, adam pizza kutusunun üstünde tepinmişti sinirden hey gidi![]()
Ufacık şeyi görmesi zor olmuştur tabii. Bu arada söyleyim de yandın sen.
Ulan yürü yürü bitmiyor yol havada sıcak.Bi kaç yerde oturdum dinlendim.Yorulmakdan daha çok sıcaktan dolayı.Akşam 5.25 gibi okula gidip geldiğimiz otobüs ilçeye 5 kilometre kala geçti beni.Tanınmamak için yüzümü dağa taşa çevirdim.Tanıyan oldumu bilmiyorum artık.7 gibi eve vardım en sonundaHahaha yok be Cenk.Bizim zamanda bu tür şeylerden başka eğlence metodu yoktu sanırım. O sokakta geçen 3 yıldan sonra çok değiştiğimi söylüyorlar genelde, yaramaz bir çocuktum.
![]()