Yardım ve Bağış Konusu

Murat Durmaz

Berlin Panteri
Başka 1 forumda görüp beğendiğim bir konuyu burda da açmak istedim.Özellikle bu gibi günlerde yardıma ihtiyacı olanlar için yardım etmek destek olmak gerekli diye düşünüyorum.Güvenilir olan platformları ekledim benim aklıma gelmeyen kuruluşlar ve vakıflar varsa önerilerde belirtiniz.Konunun amacı bağış yapanların yaptığına dair kanıt sunması veya sunmaması değil gün içinde unuttuğumuz zamanlarda konu hatırlatma için açılmıştır.Konuyu atasözü olan şu cümleyle bitirmek isterim.Bir elin verdiğini öbür (diğer) el duymasın.
LÖSEV | Online Bağış Türleri
https://www.darussafaka.org/bagis
Darülaceze

Linkler tam gözükmüyo olabilir Kalender abi ama 2. sırada var.Konu açmayı iyi bilmediğim için iyi 1 şekilde ayarlayamadım..

atlamışım o halde Murat. İstersen boşluk koy birer satır değiştirme süren varsa hatta logoları da eklenebilir. Teşekkür ederim kendi adıma sana bu başlık için. Bu kurumlar/dernekler çok özel ve düzenli yardıma ihtiyaçları var ki insanlara çocuklara dokunabilsinler.

atlamışım o halde Murat. İstersen boşluk koy birer satır değiştirme süren varsa hatta logoları da eklenebilir. Teşekkür ederim kendi adıma sana bu başlık için. Bu kurumlar/dernekler çok özel ve düzenli yardıma ihtiyaçları var ki insanlara çocuklara dokunabilsinler.
Düzenlemek için 10 Dk'yı geçmiş.Aslında ilgili kuruluş ve vakıfların logolarının fotoğrafının altına linkler eklense dahaiyi olur gibi.Özelden müsait olan arkadaşlara söyleyeyim.Ne demek Kalender abi ben de öyle düşünüyom.Gün içinde işten falan filan unutuyoz çoğunlukla.Böyle 1 hatırlatma konusu gibi 1 konu vardı başka 1 forumda ben de debğendim burda da olmalı dedim.1 yardım 1 yardımdır..

Yeni yıl da yaklaşırken tekrar hatırlatmak istedim.Gün içinde işten falan filan unutuyoz çoğunlukla..

Deprem döneminde yaşanan bazı rezilliklerden dolayı büyük kurumların belli bir bölümüne güvenmiyorum.

Bağış yapılabilecek güvenilir kurumlara yönlendirirseniz sevinirim.

Deprem döneminde yaşanan bazı rezilliklerden dolayı büyük kurumların belli bir bölümüne güvenmiyorum.

ben yıllardır hiçbirine güvenmiyorum

Darüşşafakada ufak bıcırıkları okutma işleri olduğu için severim (hala devam ediyorlar mı onu bilmiyorum ama)
Darülaceze'de iyi bir seçenek hayır kurumu olarak diye bilirim.

Lösev, Daruşşafaka ve Darülaceze gibi kurumlar yıllık bağışın miktarını ve nereye kullandıklarını açıklamak zorundalar diye biliyom reis.O kurumları denetliyolar.Ahbap'ta verileri açıklamakta.Ekşi Sözlük'te yapılan troll yorumlara bakmamak gerek bence.Her kurumu eleştiren troll yorumlar var orda ve bu oranın güvenirliğinin olmadığını gösterir bence..

Ramazan Ayı'ndayken ve Mübarek Cuma Günü'ndeyken tekrar hatırlatmak istedim.Gün içinde işten falan filan unutuyoz çoğunlukla..
40 Hadiste Yardımlaşma - Foto Galeri - Memurlar.Net

Hadis Deryası on X: Rasûlullah ﷺ şöyle buyurdu: Bir kul, kardeşine yardım  ettiği sürece Allah da o kuluna yardım eder. (Müslim, Zikr 38) #Hadis  https://t.co/ErgtS7R3YV / X

Kurban Bayramı'ndayken tekrar hatırlatmak istedim.Gün içinde işten falan filan unutuyoz çoğunlukla..

Geri
Üst Alt