Yardımcı Hakem Afişe Başlığı

Sinan Bilgin

Cezalı
Bu basligi acmayi gerekli goruyorum, surekli ismi cok biliniyor diye cuneyt cakir , mete kalkavan ,huseyin gocek ... hep ayni isimler

Bakin dunku macta tesadufen tam olayin oldugu yerin tepesinden hakemi de emre ile josue yi de ciplak gozle gordum , bu ikisi bir birlerini surekli tahrik ettiler, josue kendini ileri itti , emre geriye , josue iteledi emre aynen .. sonunda ya ayrilacaklardi ya da boyle bir olay patlak verecekti

aslinda hagi ile adams olayina benziyordu biraz ..

bu yardimci hakemin gozunun onunde oldu , gormemesi , gorus alani disinda olmasi soz konusu degil .. bu iste kasit var , korku var

burada emreye kirmiziyi , josue ye sariyi cikarip yoluna devam edeceksin , ne korkuyorsun ...

ofsayta gelelim , bunda da mete bir sey yapamaz , kayseri macimizin hakemi de meteydi , yine ofsayttan gol yedik , bu hatalar orta sahada verilen 2-3 yanlis faulden cok daha fazla sonuca tesir ediyor

her hakem aciklandiginda "yine mi bu tetikci" "yine eyyamci cuneyt" diyoruz ama artik bu yardimci hakemlerin de bir bir afise olmasi lazim , hedef gosteriyorum , itham ediyorum

korkaksiniz , cocugunuz olse uzulmem .. bu isimleri ezberleyin , resimleri unutmayin , kininizi biraz da yardimcilara yonlendirin

http://www.yerelfutbol.com/2012/05/ceyhun-sesiguzel-evleniyor.html

CEYHUN SESİGÜZEL - Hakem Bilgileri TFF

Son düzenleme:
Ilk kez bilgin'e katiliyorum. Yardımcı hakemlere dikkat.

Tetikçi köpekler.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Sinan Bilgin'e katilacagim hic aklima gelmezdi.

Guzel yazi olmus :hat:

azizin adamlarından biri olsa gerek.

İşte istediğimiz sinan bu

Bence kuzeni yazmış.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

GS kongre üyesi yazan avatar yapmış millete çocuğunuz ölse üzülmem diyo

ne zaman bu hale getirdin bu bebeyi eeeyyy gsc?

ben bıraktığımda paristen şarap fotosu atıyodu:confused:

Geri
Üst Alt