Yargıtay Şike ve Teşviği Onadı | Aziz Yıldırım'ın Hapis Yatması Bekleniyor

Başkanlığıda düşmüş, hiç kıyamam yaa , çok yükleniyolar adamcağıza, ağız tadıyla bi tatil yaptırmadilar Fransa'da

Adalet geç de olsa tecelli etmiştir.

Ne diyelim:
KlknLl.jpg
https://i.hizliresim.com/KlknLl.jpg

Ekli dosyalar

• url.webp
    url.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 117
Sevinmeyin olum 1 günde TORBA yasa çıkar. Tiner, şike hepsi serbest olur.

Bu kararlar bunlarin takım performansıni da etkiler, puan farkini kapatmak daha kolay olacaktır:)

♧tapatalk♧

@Furkan Kahraman a günün anlam ve önemine binaen, dahada önemlisi yaşadığı coşkunun ödülü ve kişi seçimsiz paylaşımları için GSC yönetimi tarafından 25+ dan az olmamak kaydıyla Res'en LİKE verilmesini temenni ediyorum.

Adalet yerini bulmalı fb küme düşmeli yönetim kendi taraftarına laf atacağına bu konuda çalışmalı

Bu günden itibaren tff nin eline bakmadan fenerbahçe nin ayağının altındaki tabure yi GALATASARAY çekmeli ,tüm renkdaşlar sokaklara...

Forumdaki bazi kuslara sesleniyorum, bu karar bi tarafiniza girsin.

Aziz sizce geri dönermi beyler ? :D interpooldan dolayı döner bence :asd: zorla getirilmek var teslim olmak var :asd:

Basligin adi Furkan Kahraman olsun bari :)

Şİke davasının yeniden yargılanması söz konusu değilmiş laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

AVK Alpay KÖSE diyor

aziz yıldırım ın cezasının onanması fenerbahce nin büyüklüğünü gösterir

kuyt

SON DAKİKA: Serdar Adalı, Ümit Karan, Tayfur Havutçu, Mehmet Yıldız ve İbrahim Akın hakkındaki kararlar da onandı.

Bunlar onandiysa, Fenerbahce ve Besiktas derhal kümeye düsürülmelidir (adalet bunu gerektirir) veyahut alternatif olarak eksi puana carptirilmalidirlar.

Geri
Üst Alt