Yargıtay Şike ve Teşviği Onadı | Aziz Yıldırım'ın Hapis Yatması Bekleniyor

.Fenerbahçe nin kendini beğenmiş yöneticileri ve futbolcularının ne durumda olduklarını çok merak ediyorum.Artist artist konuşuyorlardı.

Bu adam 6 yil 3 ay ceza almamis miydi baslikta 30 ay yaziyor da?

**tapatalk**

wblN6m.jpg

Örgüt ve şike suçlarından verilen hapis cezalarının onandıgını duyunca ben

:D

Yargitay´in kararindan sonra BEN

[media]https://www.youtube.com/watch?v=inC5joI7jdk[/media]

Yargıtay MUHTEŞEM SOL AYAĞI İLE VURDU GOLLLLLLLLLLLLL :D

Onama imzasini ben attim arkadaslar. Gerekli like'lari alirsam sevinirim.

$

Ne güzel bir gün yahu hem sol bek transferi hem şike onaması birde Dany i bjk ye iteledik haberi kesinleşirse iki duble jack gider akşama

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

YARGITAY'dan fb'ye : KOYDUK MU hahahahahahahaha

fb hisseleri yokuş aşağı çakılıyor hahahahahaha

Ben sike davasi yüzünden buraya üye olmustum...Allah'im sana sükürler olsun bize mutlulugu görmemize yardimci oldun...

Ahahahahahahahahahaha sol bek geliyo şike onandı kupa trabzona Allah'ım b u nasıl bir gün :D

TFF varken olacaklar

1. AB yasası çıkmaz

2. Biz şike kararımızı verdik bizi bağlamaz.

3. Fenerbahçe'nin UEFA cezası bundan sonra yeniden yargılanma olsa da değişmez. Çünkü şüphe bile ceza vermeleri için yeterli.

Yani 1-2 gün önce basın da Yargıtay bozarsa FB seneye Avrupa'da oynayacak şeklinde göbek atmalı haberler bundan sonra yapılması bile komik olur.

Sevinecek bir şey bulamıyorum ben. Çünkü bu olay hükümetin yeni bir gündem değiştirme girişimi. Şu an merkez medyada yolsuzluktan ziyade şike ve Aziz Yıldırım'a verilen ceza konuşulacak.

Kısacası şu sıralar umrumda olan şey Fenerbahçe, futbol falan değil. Ülke. Mühim olan bu.

Dediginde hakli olabilirsin, Fakat önemli olan adaletin gec kalmadan yerini bulmasi.

Şu sokuğun tipini görmek isterdim şimdi

hakan_hanoglu_galatasarayin_borsa_islemlerini_elestirdi_h373.jpg

Geri
Üst Alt