Yargıtay Şike ve Teşviği Onadı | Aziz Yıldırım'ın Hapis Yatması Bekleniyor

Arkadaşlar TFF sabaha kadar açıklama yapsın spor hukuku açısından konu kapanmışdır diye. Hiç önemli değil.

Türk halkından çok UEFA bekliyordu Yargıtay kararını . yargıtay onamazsa kulüplerin ve federasyonun hukuki açıdan kendilerini bir yaptırıma karşı savunma hakkı doguyordu .

Ama şimdi olay bitti. Artık Şike Tescillendi.UEFA baskı yapmak için bu kararı bekliyordu.

Şimdi UEFA adım gibi eminim TFF ye baskı yapacak UEFA CAS Yerel mahkemeler ve yargıtay şike var dedi sen neye dayanarak yok diyorsun Fenerbahçeyi küme düşür diyecek.

Sanmayın puan cezası ile geçişdirebileceklerini.Bu süreçte Aziz yıldırım ve FB nin söyledikleri ve yaptıkları ile bu mesele UEFA için bir GÜÇ bir ONUR meselesi oldu abartmıyorum.

Kendilerine kafa tutan Güçlerini hiçe sayan bir camiaya puan cezası ile geçişdirmezler...

TFF bakacak ki geri dönüş yok başbakana çıkıcak . Ama diyorum Artık Türkiyenin eski saygınlıgı yok dünyada. Başbakanda Cumhurbaşkanıda fikir beyan etse UEFA kararından dönmez. Sallamaz..

Geriye 2 secenek kalacak. Ya TFF Fenerbahçeyi küme düşerecek. Yada UEFA bizi 3-5 yıl men edicek.

UEFA ya gitmiyoruz dersek ceza alma yoluna gidersek bu taraftarı kimse tutamaz. Şike yapması tescillenmiş bir kulübe karsı Ülke sporunu feda edilmesi kimsenin kabul edeceği bir şey olamaz.

Bu yüzden ağlasalarda zırlasalarda FB küme Düşecek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fener tahkimden sonra Guinness rekorlarina basvurup sikeyi en fazla mahkemede onaylatan takim unvani alacakmis :f68.gif::f68.gif::asd::asd::asd:

Aziz yildivim emre neoldugubellidegiloglunun babasi herhalde

ok.gif
ankura - 17.01.2014 17:18

bos.gif

bu karardan sonra temyize yada başka biryere başvurabiliyor muyuz.

:( :(

Bu arada şunuda unutmayalim şike sorusturmasini baslatan savci zekeriya oz fakat sorusturmayi yuruten savci mehmet berk ve ufuk ermertcandir . Paralel yapi olarak adlandirilan savcilarin hicbiri bu sorusturmada yok

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt