Yargıtay Şike ve Teşviği Onadı | Aziz Yıldırım'ın Hapis Yatması Bekleniyor

[attachment=6838:BeNR8NfCAAAiZAb.jpg large.jpg]

Ekli dosyalar

• BeNR8NfCAAAiZAb.jpg large.webp
    BeNR8NfCAAAiZAb.jpg large.webp
    27 KB · Görüntüleme: 234
Küme düşme olursa bizim yayın gelirlerimiz de düşecektir ama (-) puan temiz olur, biz 4. yıldızı takalım da :)
Zaten şike mevzuundan beri şampiyonlar ligindeki yayın gelirleri kuşa döndü. Bizim için asıl kayıp o idi, Türkiye ligi değil.

Ancak ben bir mefaat elde edeceğiz diye cezanın kısmi uygulanmasına karşıyım. Fener isterse 5 alt kümeye düşsün, umurumda olmaz (aksine mutlu olurum). Galatasaray 'ın rakibi ŞL takımlarıdır ve Galatasaray güçlenerek devam eder. Aksini söyleyen tek zümre FB 'liler ve yandaş medyalarıdır.

Yargı onaylamadan konuşmayalım diyen spor programları yargı onaylandıktan sonra hala fenerbahçe şike yapmıştır diyemiyor

TFF ceza vereceğini düşünmüyorum nedense... Tüpcü olduğu sürece birşey olmaz...

rasimin döneklik yapacağını ahmet çakar haftalar önce söylemişti

bu adam medyum

Çeptalk

azizeyi onursal başkan yapacaklarmış.Ulan hiçbirinizde onur gurur haysiyet bırakmayan adamı bir tek siz onursal başkan yaparsınız.Beyinsiz mitozlar sizi

TFF ceza vereceğini düşünmüyorum nedense... Tüpcü olduğu sürece birşey olmaz...

olacakları bende merak ediyorum ama tahminim küme düşme veya eksi puan cezası alacaklar..

Bu ne zaman olur bilemiyorum bellki hemen, belki sezon sonu belkide 1-2 yıl sonra..

Ama UEFA'nın şikenin üzerinden 2 yıl geçmesine rağmen verdiği ceza uluslararası futbol kurumlarının şike konusunda ne kadar ciddi olduklarını gösteriyor. Sonuçta basketbol ya da hentbol gibi bir spor değil bu. Bütün dünya bu verilecek kararları an be an takip ediyor.

BeNB0ZWIQAEoz9y.jpg:large

Rasim en azından şike konusunda dönmez diyordum, dönmüş.

Bu Tüpçü federasyonundan hiç bir şey beklemeyin. Bu işi çözerse UEFA ya da FIFA çözer....

Geri
Üst Alt