Yargıtay Şike ve Teşviği Onadı | Aziz Yıldırım'ın Hapis Yatması Bekleniyor

Fener'e ceza gelmez haci.

tff vermicekte uefa el atar mrk etme. hic bisey yapamazlar

juventus dustu... olmpic voluo en ufak bi transfer girisimimiydi yoksa sike tesebussumuydu kac lig dusuruldu fener kim?

uefa tayyiple isterse anlassin ne etsin hic bisey olmaz artik her yerde kabul edildi bunlarin dosyasi juventusa bi mail attikmi ortalik ayaga kalkar cifte standartmi var diye . hic bi kacari yok

infantino konuşsun da ben o zaman eğlenirim

son belli.siona neler yaptılar ..üstelik şike de değildi.sonu hepimiz biliyoruz da artık görmek istiyoruz.olay bu.

Şike yaptı diye hapis yatılırmı oyunda hile yaparsan en fazla oyundan atılırsın şikeye hapis verilmesine karşıyım.

emek hırsızlığı para, mal, mülk hırsızlığından daha büyük hırsızlık, daha büyük suçtur. daha beter olsun kul hakkı yiyen şikeciler

Antu daki Görüş: yargidaki hükümet karsiti güç kuvvet gösterisi yapti. Hükümetde bu yeniden yargilama olaylarina girip fb yi kurtarip prim yapacak secim öncesi be yargidaki cemaatcileri susturacak. Baya bilim kurgu ama şaşırmam.

atqizalgm5.jpg

Ayne öyle Sedat´cim;)Bence cok gecmeden Uefa devereye girecek..TFF bir iki gün karsi geliyormus gibi yapip sonra tipis tipis kabul edecekler...

İmkanı yok . 1-2 saat bile karşı gelemezler . İşin en güzel tarafı bu tüpçünün de sonunu getirecektir . Aziz yatmasa da hiç umrumda değil UEFA'ya onandı diye haber gitti. Konu bir daha açılmamak üzere kapandı . Lig başlamadan sifonu çekecekler ultra garanti :D

Cumhur Önder Arslan ‏@ArslanCumhur4 dk.

FLAŞ | F.Bahçe Kulübü'nden açıklama: “Aziz Yıldırım liderliğinde kurulduğu iddia edilen suç örgütünün üyesi olmaktan onur duyuyoruz”

Suc işlediği kesinlesmis kisileri oven ve kamuya tehlike getirecegi asikar aciklamalar yapmanin cezasi 2yila kadar hapis. Yani fenwrbahce taraftari olaylar cikarir ve bunda herhangi bir kotu durum meydana gelirse fb yonetimi direk sucludur

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bundan sonrası...

1.öncelikle kısa bir bekleme dönemi olacak.sonra uefa adı geçen şahıslara ömür boyu men cezası verecek.ardından da federasyona yargıtay ve cas kararlarını da göstererek kararını gözden diyecek.

-federasyon eyyam yapıp biz kararı gözden geçirdik,şampiyon fenerbahçe ama yasa dışı maniplasyon yaptıkları için eksi 3-5 puan ceza veriyoruz diyecek.

-sonra uefanın söz hakkı bitecek.

-ve devreye büyük baba fifa girecek.adı geçen fenerbahçe ve sivassporu küme düşürdüm,ikinci ligde de sivasa eksi 3 fenerbahceye eksi 12-eksi 15 felan ceza verdim diyecek.

-federasyon istifa edecek,fifanın kurallarını uygulayacak yeni bir federasyon seçilecek.eski fedarasyon görevi kötüye kullanmkatan yargılancak ama günümüz konjöktüründe caza almayacak.şampiyonluk da trabzonspora verilecek.

sezon sonuna kadar da bu süreç tamamlanacak.haziran sonunda bu süreçte tamamlanmış olur.bizi fırtına gibi geçecek günler bekliyor.

İmkanı yok . 1-2 saat bile karşı gelemezler . İşin en güzel tarafı bu tüpçünün de sonunu getirecektir . Aziz yatmasa da hiç umrumda değil UEFA'ya onandı diye haber gitti. Konu bir daha açılmamak üzere kapandı . Lig başlamadan sifonu çekecekler ultra garanti :D

Yok medya falan manasinda söyledim,güya elimizden geleni yaptik gibilerinden...:)Yoksa Rte bile karsi gelemez Uefa/Fifaya..

Yok medya falan manasinda söyledim,güya elimizden geleni yaptik gibilerinden...:)Yoksa Rte bile karsi gelemez Uefa/Fifaya..

Tabi hedef kitleleri sorgulamaktan aciz ANGUTlar olunca ne versen yiyorlar .

Bu arada Mynettt bu haberi fenere yargıtay müjdesi diye vermiş .

m.mynet.com/index.htmhttps://spor.mynet.com/fenerbahce/62858-fenerbahceye-yargitay-mujdesi.html?tmpl=mobile

A haber de ki adam iyi konuşuyor açık açık herşeyi söyledi bugüne kadar kimseden duymadigimiz seyleri açık açık söyledi

Geri
Üst Alt