Yargıtay Şike ve Teşviği Onadı | Aziz Yıldırım'ın Hapis Yatması Bekleniyor

17 aralık olayı kötü oldu rtenin savunması üzerinden gidecek rte kendini komplo diye akladı bunlarda aynı şekilde bakın koskoca başbakan bile komplo diyor özel mahkemelere vs diye

17 aralık olayı kötü oldu rtenin savunması üzerinden gidecek rte kendini komplo diye akladı bunlarda aynı şekilde bakın koskoca başbakan bile komplo diyor özel mahkemelere vs diye

Uefa'nin umrunda degil rte'nin ne düsündügü..daha fazla sullandirmalarina izin vermiyecekler..

Sark kurnazligi da bir yere kadar..

Burada ceza alacaklar diyen ben dahil 3 4 kişi var zaten ve hepimiz cezaların UEFA tarafından verileceğini söylüyoruz. RTE , TÜPÇÜ , Spor Bakanı geçmiş olsun artık kılını kıpırdatamaz dava bitti . İkinci yarıya kalmayacak bence perşembe günü kişiler men edilir sonra da UEFA, Tüpçü'ye süre tanır . UEFA dosyayı kapattı diyenler de şok olmuş numarası yapıp isyan eder.

Fener Twitter da götünü başını sallamaya başladı, yine mağduru oynuyorlar. Çok üzüldüm ite köpeğe :dogrun:

Fransa'dan Türkiye kaç saat ? Uçağa binmiş olması lazım 21.00'da gelicekse :D

ben dahil 3 4 kişi var zaten ve hepimiz cezaların UEFA tarafından verileceğini söylüyoruz. RTE , TÜPÇÜ , Spor Bakanı geçmiş olsun artık kılını kıpırdatamaz dava bitti .

Ve benim ilaveten düşüncem şu şekilde ,

bu işin sonunda keşke bu iş ilk çıktığı gibi cezaları biz verseydik diyecekler !

bu işin sonunda keşke bu iş ilk çıktığı gibi cezaları biz verseydik diyecekler !

Orası kesinlikle doğru, tff puan silip kupayı trabzona verseydi cezalar bitmişti ve şikebahçe keşke azizeyi hemen ilk gün kulüpten kovsaydık diyecek.

Daha film yeni başlayacak ;)

Ondan hiç şüphe yok .İlk sene düşürseydiler ne olacaktı en fazla 1 sene kayıp ile kurtulacaklardı. Feneri şampiyon yapmak için playoff getirdiler feneri ödüllendirdiklerini zannettiler . Sonuç : Kadıköy'de şampiyon olduk , kupa aldık . Zaten 2 yıldır tek kupa alamıyorsun bir de ceza aldım alacağım diye krizler içinde 3 yıl geçirdin. Her cezada borsan yere çakıldı.Hep diyorum bunlar kudurdukça başlarına daha büyük belalar geliyor . Olayın patladığı 3 temmuz 2011'den beri her sene kaybediyorlar hala doğrulamadılar . Küme düşmeden de doğrulamayacaklar.

Beyler herkes bu noktada UEFA'nın TFF'ye karar düzeltme talebinde bulunacağı şeklinde bir beklentiye sahip. Acaba bunun gerçekleşme ihtimali nedir ? Çünkü biliyoruz ki UEFA geçenlerde eğer ülke federasyonlarının cezalarını yeterli görmezsek kendi yaptırımımızı uygularız şeklinde bir açıklama yapmıştı.

Beyler herkes bu noktada UEFA'nın TFF'ye karar düzeltme talebinde bulunacağı şeklinde bir beklentiye sahip. Acaba bunun gerçekleşme ihtimali nedir ? Çünkü biliyoruz ki UEFA geçenlerde eğer ülke federasyonlarının cezalarını yeterli görmezsek kendi yaptırımımızı uygularız şeklinde bir açıklama yapmıştı.

İlk olarak uyarı verir gözden geçir diye geçirmezsen o sana geçiyor :D

o aciklamanin linkini atabilirmisin bi zahmet?

Yargıtay’ın şike davası sonuçlandı. Aziz Yıldırım’ın da cezası onandı. Hem başkanlığı düşecek, hem de cezaevine girmesi söz konusu. Bugün de bir düzeltme karar verilmesi istendi. Siz Yargıtay’ın şike kararlarını nasıl değerlendiriyorsunuz?

Zamanlaması itibariyle ben anlamlı buluyorum. Niye bugüne kadar böyle bir karar açıklanmadı? Seçimin arifesinde niçin böyle bir karar açıklanır? Bunu 30 Mart sonrasında da yapabilirdin. Bütün bunlar zihin bulandırmaktan başka bir şey değil. şu ana kadar yargıdaki o paralel yapı ince hesaplar suretiyle böyle bir adım attıklarına inanıyorum. Burada da hukuki süreç tamamen bitmemiştir. Devamında ne olur ne gelir ne gider onu bilemem. Sadece zamanlamasının anlamlı olduğunu ifade etmek istiyorum.

erdoganin sike sorusuna cevabi

Isine nasil gelirse dimi Erdogan? Savcisi oldugun davada insanlar hapis cezasi alirken aklin neredeydi. O zaman aktif degilmiydi bu paralel yapi :) Ayakkabi kutulari bosaltilinca mi akliniza geldi paralel yapilar?

5. Yargitay'in onadigi bir dava nasil bitmiyor? 58. Madde'de yaptiginiz degisiklikler gibi, 1 gecede sirf kisilerin cikarlari icin degisikliklere mi gitmeyi planliyorsunuz

Yeniden yargılama için yeni delil gerekiyor.Onu da bir şekilde hallederler.

Merak ediyorum bunlara yeniden yargılama olacak mı ? Hayır olsa ne olur ? Delillerin hiçbiri Balyoz-Ergenekon daki gibi sahte de değil.Ne olacak gerçi burada her şey olabilir her şeye hazırlıklı olmak lazım...

başbakandan inciler

ŞİKE KARARININ ZAMANLAMASI ANLAMLI

Yargıtay’ın şike davası sonuçlandı. Aziz Yıldırım’ın da cezası onandı. Hem başkanlığı düşecek, hem de cezaevine girmesi söz konusu. Bugün de bir düzeltme karar verilmesi istendi. Siz Yargıtay’ın şike kararlarını nasıl değerlendiriyorsunuz?

Zamanlaması itibariyle ben anlamlı buluyorum. Niye bugüne kadar böyle bir karar açıklanmadı? Seçimin arifesinde niçin böyle bir karar açıklanır? Bunu 30 Mart sonrasında da yapabilirdin. Bütün bunlar zihin bulandırmaktan başka bir şey değil. şu ana kadar yargıdaki o paralel yapı ince hesaplar suretiyle böyle bir adım attıklarına inanıyorum. Burada da hukuki süreç tamamen bitmemiştir. Devamında ne olur ne gelir ne gider onu bilemem. Sadece zamanlamasının anlamlı olduğunu ifade etmek istiyorum. kaynak :mynet

Geri
Üst Alt