Barış Çetiner
Ulubatlı Souness
- 3 Temmuz 2010
- 37.483
- 1.484
- 628
17 aralık olayı kötü oldu rtenin savunması üzerinden gidecek rte kendini komplo diye akladı bunlarda aynı şekilde bakın koskoca başbakan bile komplo diyor özel mahkemelere vs diye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sezgin buraya yaz kanka.
GSC Tanışma Alanı | Sayfa 96 | Transfer Forumu, Transfer Haberleri, Galatasaray Forumu
Ad soyad yaş okuduğun bölüm şeklinde insanlar tanısın yeni üye oldun sonuçta.
Muhtemelen Hacı ile bağlantılı o zaman , Hacı'nında lobi amaçlı yurt dışında olduğu yazılmıştı .
17 aralık olayı kötü oldu rtenin savunması üzerinden gidecek rte kendini komplo diye akladı bunlarda aynı şekilde bakın koskoca başbakan bile komplo diyor özel mahkemelere vs diye
Noldu UEFA'dan haber varmi?
ben dahil 3 4 kişi var zaten ve hepimiz cezaların UEFA tarafından verileceğini söylüyoruz. RTE , TÜPÇÜ , Spor Bakanı geçmiş olsun artık kılını kıpırdatamaz dava bitti .
Ve benim ilaveten düşüncem şu şekilde ,
bu işin sonunda keşke bu iş ilk çıktığı gibi cezaları biz verseydik diyecekler !
Ve benim ilaveten düşüncem şu şekilde ,
bu işin sonunda keşke bu iş ilk çıktığı gibi cezaları biz verseydik diyecekler !
Beyler herkes bu noktada UEFA'nın TFF'ye karar düzeltme talebinde bulunacağı şeklinde bir beklentiye sahip. Acaba bunun gerçekleşme ihtimali nedir ? Çünkü biliyoruz ki UEFA geçenlerde eğer ülke federasyonlarının cezalarını yeterli görmezsek kendi yaptırımımızı uygularız şeklinde bir açıklama yapmıştı.
Beyler herkes bu noktada UEFA'nın TFF'ye karar düzeltme talebinde bulunacağı şeklinde bir beklentiye sahip. Acaba bunun gerçekleşme ihtimali nedir ? Çünkü biliyoruz ki UEFA geçenlerde eğer ülke federasyonlarının cezalarını yeterli görmezsek kendi yaptırımımızı uygularız şeklinde bir açıklama yapmıştı.
5. Yargitay'in onadigi bir dava nasil bitmiyor? 58. Madde'de yaptiginiz degisiklikler gibi, 1 gecede sirf kisilerin cikarlari icin degisikliklere mi gitmeyi planliyorsunuz
o aciklamanin linkini atabilirmisin bi zahmet?