Hasan Hazara
10 Numara!
- 28 Aralık 2008
- 11.409
- 344
- 1.708
daha seker komasina girmedi lan bu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Elindeki kaleme bak o bile yeşil . Lacivert + sarı =Yeşil. Kesin Fener'den bahsediyor.:smiley_simmons: Reis rütbesine yükselmesine günler kaldı. O keline kurban haydi saldır lets go.
Aziz'in program iptal olmuş![]()
kaynak ve sebepi ? iceriyemi aliyorlar yoksa ?
Neden sadece Fenerbahçe gerçekten? Sadece şikeye teşebbüsten mi ceza alacak bu adamlar yoksa şikeden mi? Eğer şikeden ise şike tek taraflı yapılabilitesi olan bir durum olmasa gerek olaylara çok hakim değilim olmakta istemiyorum ama 3 yıldır niye sadece bu adamların adı geçiyor eğer şike yaptılarsa rakip takımlar veya oyuncularda gündemde olmalı en azından bu bile bir çok şeyin inandırıcılığını şüpheye düşürüyor vardır yoktur bi fikrim yok zaten.
Hiç önemli değil. Bazıları şöyle zannediyor heralde .'' Bizimkilerin alayı direnecek UEFA da diyecek ki tamam o zaman siz 5 yıl gelmeyin . Sonra hiçbir şey olmamış gibi gelirsiniz . '' Hadi gözü kararttılar , inat edip düşürmüyorum dediler . Çok ufak bir ihtimal olsa da biz de belki arada kaynarız malum ülkemizdeki fener sevgisi nerelere ulaşmış ! ama Fener'i de futbol tarihinden silerler . Masa tenisinde sektirecek pinpon topuna muhtaç kalırlar. O kadar stat yapıyoruz onları da oturur yeriz artık . Fifa'yla şaka olmaz.
CAN= Rant=Para ,
Hocam bilirsin cananı seversin ama Can daha önemlidir ,
fenev mevcut iktidar için canandır eladır şukeladır AMMA CAN değildir .
Yürü be keltoş![]()
Keltoş bu lafları bir sene önce etmiş....TFF ile mutlaka konuşup baskı da yapmışlardır. Kurallar yetersiz olduğu için bir şey yapamıyorlar bence. Heyecanla Marttaki kural değişimini bekliyorum.