Yargıtay Şike ve Teşviği Onadı | Aziz Yıldırım'ın Hapis Yatması Bekleniyor

Harbiden iyi makara yapiyorduk,izlemekten ziyade seninlen yaptigmiz makarayi özlüyorum:DD

Aynen öyle abi, izlemekten ziyade senle makara yapması çok keyifliydi valla :D Adam akıllı bir eğlencemiz vardı onuda aldılar elimizden, Allah'ta evlerine ateşler salsın inşallah :D

BEYAZ TV DE Kİ ADAMLAR TS KLÜBÜNÜ DE İŞİN İÇİNE CEKMEYE CALISIYOLAR :D

Beyaz TV muhabiri fenerliymis, ayni zamanda agliyor Trabzonda bu isin icinde diye..

718731.jpg

Beyler simdi 30 Aymi yoksa 6 yil 4 aymi anlamadim?

beyaztv serefsizleri nasil savunuyorlar azizi

Gol olur bu

SM-T210 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sen de mi hemen fark ettin, bilirkişi diye tanıttı sunucu ama kesin fb kongre üyesidir o herif

Ya ben onu Uefa'nın son cezaları sırasında da görmüştüm Ntvspor'da, hep kıvırıyor. Mesela Alpay Köse var o da Avukat, biliyorsundur belki, o adam çatır çatır konuşuyor, hemen her dediği de çıktı adamın. Şuan tvdekinin birşeyler söylemeye dili varmıyor, fanatik fenevli heralde :D

Tv'ler yalaka dolu, yetiş Erman hoca :D

Zuhahahahahahahahahahahahahahahahahaahahhahahahaahahahahahahahahahahahahahahahhahahah

:happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy:

:devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil:

:cigara::cigara::cigara::cigara::cigara::cigara::cigara::cigara::cigara::cigara::cigara::cigara::cigara::cigara::cigara::cigara:

:yuppi::yuppi::yuppi::yuppi::yuppi::yuppi::yuppi::yuppi::yuppi::yuppi::yuppi::yuppi::yuppi::yuppi::yuppi::yuppi:

:2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1:

:f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50:

:yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji:

abi bir uyudum uyandım olanlara bak.. yalın şarkısı gibi oldu

uyudum uyandım hala anlamadım :D :D

Şuan ki Beyaz Futbol çerezlik zaten, akşam ROK çıkarsa döşer bol bol, Ahmet Çakar'ın sağı solu belli olmuyor ama o da döşeyebilir :happy:

Geri
Üst Alt