Yargıtay Şike ve Teşviği Onadı | Aziz Yıldırım'ın Hapis Yatması Bekleniyor

Abi anlamadigim sey klup sike yapmis. Bu gerekli merciler tarafından tescillenmis. Bunun bir yaptırımı yok mu? "Şahıslarla klupleri ayirmamiz mumkun degil" diyen uefa sadece aziz'in aldigi ceza ile tatmin olacak mi? Tff dusurmuyorum veya puan silme cezasi uygulamiyorum deme gibi bir lukse sahip mi? Eger tff bu dusuncesinden vazgecmez ise ne olacak? Ben acikcasi uefaya da guvenmiyorum. Bence yine yirtacak bu şikeciler.

Trabzonspor ligden çekilme kararı almadan hiç bir şey değişmez, yaptıkları şike yanlarına kar kaldı.

adamlar şike yapıyo yakalanıp ceza alınca yok cemaat yok akp yok 40 haramiler lan kabullenin şike yaptıgınızı

Abi anlamadigim sey klup sike yapmis. Bu gerekli merciler tarafından tescillenmis. Bunun bir yaptırımı yok mu? "Şahıslarla klupleri ayirmamiz mumkun degil" diyen uefa sadece aziz'in aldigi ceza ile tatmin olacak mi? Tff dusurmuyorum veya puan silme cezasi uygulamiyorum deme gibi bir lukse sahip mi? Eger tff bu dusuncesinden vazgecmez ise ne olacak? Ben acikcasi uefaya da guvenmiyorum. Bence yine yirtacak bu şikeciler.

Tff bizim için olay bitmiştir, karar değişmeyecek diyormuş. Yani herkesin istediği yapılıp hukuk yok sayılıyor.

Arkadaslar Fener e ceza verirlerse karar ne zaman aciklanir.Sonucta butun dunya fenerin sikesini onayladi.Bir yaptirimi olmasi lazim

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Tebliğ gelir gelmez azizin başkanlığı düşüyor hadi bakalım

Ayrıca bugün Birand'ın ölüm yıldönümü olması tuhaf bir tesadüf

Ertem midemi bulandırdı fener taraftarını övüyor.

TMSF mal varlığına el koydu.

Enteresan olaylar oluyor.

Yolsuzlukla adi gecenlerin mal varliklarina el konulmustu, ama tüm emniyet birimleri ve savcilar darma dagin edildikten sonra, mal varliklarina konulan tedbirler kaldirildi ve göz alti kararlari kaldirildi.

Akabinde Sarigülün mal varligina (üstelik anketlerde AKP adayi Kadir Topbasin önüne gectigi söyleniyordu) el konuluyor.

ZAMANLAMA MANIDAR :)

başbakan şike davasında yeniden yargılama yaptırıp, şikecilerin desteğini almaya çalışacak seçim öncesi. buna adım gibi eminim. o yüzden erken sevinmemek lazım

Biz bu sene şampiyon olursak fenerbahce 10 sene olamaz :D

+Yargıtay suçlu

[media]https://www.youtube.com/watch?v=PMAsh73bPJI[/media]

Geri
Üst Alt