Yargıtay Şike ve Teşviği Onadı | Aziz Yıldırım'ın Hapis Yatması Bekleniyor

ya tamam anliyorum yargitaycimda dilil yok dilil. napicaz.

Faik isik mali star'da :asd:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Enteresan olaylar oluyor.

Yolsuzlukla adi gecenlerin mal varliklarina el konulmustu, ama tüm emniyet birimleri ve savcilar darma dagin edildikten sonra, mal varliklarina konulan tedbirler kaldirildi ve göz alti kararlari kaldirildi.

Akabinde Sarigülün mal varligina (üstelik anketlerde AKP adayi Kadir Topbasin önüne gectigi söyleniyordu) el konuluyor.

ZAMANLAMA MANIDAR :)

Kredi yüzünden deniyor sonuçta karar haklı ama zamanlama gerçekten manidar. Ülke'de 3-4 yıldır adaletli hiçbir şey görmedim..

Enteresan olaylar oluyor.

Yolsuzlukla adi gecenlerin mal varliklarina el konulmustu, ama tüm emniyet birimleri ve savcilar darma dagin edildikten sonra, mal varliklarina konulan tedbirler kaldirildi ve göz alti kararlari kaldirildi.

Akabinde Sarigülün mal varligina (üstelik anketlerde AKP adayi Kadir Topbasin önüne gectigi söyleniyordu) el konuluyor.

ZAMANLAMA MANIDAR :)

yeri değil ama bu sarıgülü güçlendirir zanımca

Fenerbahçeliler diyorki twitterda ;

"Kim Fenerbahçe üzerinden rant sağlıyorsa Allah belasını versin ! "

Bende diyorum ki o zaman ;

"Kim Fenerbahçe yi savunarak rant sağlıyorsa , sırf birileri istiyor diye Feneri yargıyı bile hiçe sayarak koruyorsa Allah 'ta onun belasını versin... "

( VERDİ - Daha da verecek. )

Küme düşürün ceza verin oyum size lan :D

Star Tv'de Faik idiotu var :D

Ama bir gerçek var ki konu baslığında da dendiği gibi hep birseyler bekleniyor. Veya bekliyoruz. Biri hapise atılıyor, sonra cıkıyor, sonra tekrar hapise. Diğer taraftan bir takım Avrupa'dan men ediliyor. Sonra geri çağırılıyor. Sonra tekrar men. Yinede herşeye rağmen şuçun birçok yargı organı tarafından kanıtlanmasına karsın bir türlü o arzu edilen karar gelmiyor. Bu tip kararlar günlük sevincten baska birşey vermiyor bizlere.

Faik meydana çıktı yine;

Faik Işık: Fenerbahçe Taraftarı Başkanını vermeyecektir. Gelip alabilen varsa alsın.

Kaçmak yok ama. Taammı...

SON DAKİKA | Avukat Faik Işık: "Fenerbahçe'ye silahlı örgüt ve çete denmesini asla kabul etmiyoruz." (Kaynak - Star TV)

sen etme lan ayi .. butun dunya etti

Geri
Üst Alt