Yargıtay Şike ve Teşviği Onadı | Aziz Yıldırım'ın Hapis Yatması Bekleniyor

[media]https://www.youtube.com/watch?v=hoPLkOHRisg[/media]

verilecek ceza : 2+1 sene verilen avrupadan men cezası 3 olucak , başka da ceza yok

Sıkıntı çıkmayacağını söylemiştik. Bugün tv'de bir arkadaş UEFA'ya sürekli güncellemelerin yapıldığını söylemişti bu haber de gider ve o şemsiye açılır . Yargıtay şikeyi onadı artık bahane yok . Önce kişilerin cezası açıklanacak sonra da Fener'e sıra gelecek . Avrupa yasağının da artmasını bekliyorum .

Biz bu şikeyi tek başımıza mı yaptık diyen antunun angut üyeleri.

Muhtemelen burayı okuyanlarınız vardır.

Sizin başkan ve yöneticileriniz şike yaptı bu kulübü bağlar.

Şike yaptığınız sadece futbolcu ve kaleciler o yüzden diğer kulüpleri bağlamaz.

vederson falan niye ceza aldı diye düşünürseniz anlarsınız.

Yani siz ve şike yaptığınız kişiler ceza aldınız.

Tek başlarına şike yapmamışlar da mehmet yıldız ve ümit karan niye ceza almış bi sor bakalım??

Biz bu şikeyi tek başımıza mı yaptık diyen antunun angut üyeleri.

Muhtemelen burayı okuyanlarınız vardır.

Sizin başkan ve yöneticileriniz şike yaptı bu kulübü bağlar.

Şike yaptığınız sadece futbolcu ve kaleciler o yüzden diğer kulüpleri bağlamaz.

vederson falan niye ceza aldı diye düşünürseniz anlarsınız.

Yani siz ve şike yaptığınız kişiler ceza aldınız.

Ayrıca cezalar ayrı ayrı incelenir. Yani onlara ceza verilmemesi yapılmadığı anlamına gelmez. Şöyle örnek vereyim;

Aziz Yıldırım: Şu xxx kişisiyle görüştünüz mü, ne dedi? vs. bir konuşmada bulunursa suç takibi alır fakat bahsettiği xxx kişisi için bu durumdan suçlu kararı veremezsin. Onların dediği kadar basit değil zaten..

Ülkenin en büyük kulübüyüz fakat %50 oy almış bir iktidarın federasyonu oradakiler..

Bu işin protestolarla bir yere varacağını zannetmiyorum

Iktidar miktidar hikaye .. illaki demirorenin kafasina biri cikip iki el ates mi acmasi lazim..

Altan alttan tehdit edeceksin .. okadar kulup birlik olmus neyime yarar ? tff de baskan omur boyu baskan kalamazya

umbrella-closed_19-121570.jpg

Galiba 4 şike 2 teşvik kararı olduğu söyleniyor teşebbüs olduğuna karar verildiyse en az 6 X12 = -72 puan doğrudan şike ve teşvik varsa 6 alt lige düşürme cezası çıkması gerekir. Daha kararı tam inceleyemedim umarım yanılmıyorumdur.

Yeniden yargılanma felan diyorlar,nasıl olacak yahu o iş?

Yeniden yargılamada daha sartlari belirlemedi hukumet .ki huseyin celik yaptigi konusmada yeniden yargilama deyince kimsenin aklina aklama gelmesin dedi .sahte deliller, belgeler falan ortaya cikarsa olur o is. Aziz yildirim disinda digerleri yeniden yargilanacak demeleri sucsuz olduklarindan degil degisen 6222 nolu yasada lehlerine hukum olmalarindan .yani erteleme hukmu ya da cezanin eski yasada atiyorum 5yil yenisinde 3 yil olmasi vb .

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt