Yarı Final | Peru 0-2 Uruguay | 20 Temmuz | Maç Sonucu

Cevap: Yarı Final | Peru 0-0 Uruguay | 20 Temmuz | A Haber | İlk Yarı

Bu arada Sport1 kanalinda alman Spiker Muslera icin dünya capinda bir kaleci suan Lazioda piyasasi baya artti dedi.

15 milyon eder kanimca.

Ayni adam ayni hareketi yine yapti. Bi suarez bide bu kel, sari kart gordu

Forlan'ı izlerken acaba Galatasaray'a uyarmıydı ki diye izliyorum..Nedense Galatasaray'da yer bulamıyorum...Olursa Arda'nın yedeği olur...Dünya kupasındaki Forlan bambaşkaydı.

forlan erken konuşmamak lazım ama sanırım o dünya kupasında ununu elemiş eleğini duvarı asmış duran top kullanmaktan başka bir işe yaramıyor 12. dk daki korneri kullanmaya giderken daha dili dışardaydı

Forlan'ı izlerken acaba Galatasaray'a uyarmıydı ki diye izliyorum..Nedense Galatasaray'da yer bulamıyorum...Olursa Arda'nın yedeği olur...Dünya kupasındaki Forlan bambaşkaydı.

Eski Forlan gitti diyoruz anlamıyor bir cok kisi. Eski Forlanı kim istemez? Ama yok adam mentalen degil fiziken bitti. Hagi bize gelirken mentalen bitikti, fiziken hala diriydi. Arada fark var.

bu sol bekte oynayan perrera belki üst düzey bir sol bek degil ama iyi oyuncu yahu.

ben şu pereriayı beğendim sol bek için ne dersiniz beyler tam aradağımız adam değilmi ..? :)

forlan olmaz dedigimizde burda,önümüze konan kuş yemini hatırlıyorum :D

bu maçta solda oynuyor banada onu anımsattı sürati filan ama daha sert daha iyi bir bek gibi.

11 numryı diyrsn herlde açık oynuyo , sag kanattata çıkıyo birdenbire. onu yar etmez bize porto :)

Muslera hiç top kurtardımı bi de maç nasıl oluyo ona göre izlicemde: d

sanirim Muslera bir kaleci olarak cok forma satar .

11 numryı diyrsn herlde açık oynuyo sag kanattata çıkıyo birdenbire. onu yar etmez bize porto :)
yok kardeş onu demedim sol bekte oynayan uzun saçlı oğlanı diyorum belkide ben yanlış gördüm ismini.

M. Pereira çok iyi ya..

alvaro pereira benim dediğim koyu kavruk olan baltadan sonra testere gibi olur :D

yok kardeş onu demedim sol bekte oynayan uzun saçlı oğlanı diyorum belkide ben yanlış gördüm ismini.

hangisi abi p :)? esmer kavruk arkadan saçalarını toplayanı demıyor musun ??

Geri
Üst Alt