- 20 Haziran 2011
- 57.709
- 63.074
- 4.533
Buyuk cimbomlu amci Yigit Karagoz konuk olacakmis !!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ekran basindayiz o haldeBence İbrahimovic ve eşi katılacak.
luzumsuz bir ex yabanci topcudur
Ligin gidisatini munazara edelim bi ara, @Uğur İz de olsun fikirlerini onemserimTaraftar abartması da diyebiliriz ek olarak
Ligin gidisatini munazara edelim bi ara, @Uğur İz de olsun fikirlerini onemserim
Haziran 15 de baslayip temmuz 15 gibi bitse, 1 ay ara yeni sezonda ekim basi baslar.Lig mi kaldı ortada yav
haziran 15'te düzelir mi sence? bence düzelmez.Haziran 15 de baslayip temmuz 15 gibi bitse, 1 ay ara yeni sezonda ekim basi baslar.
haziran 15'te düzelir mi sence? bence düzelmez.
Gececek bu macsiz gunler o gun geldiginde bizhaziran 15'te düzelir mi sence? bence düzelmez.
daha Ramazan girecek araya.Daha da çoğalırİvme belki azalabilir ama aşı bulunana kadar hayat tamamen normale dönmez gibi.Hiç öyle bir izlenim yok şu anda
Haziran 15 de baslayip temmuz 15 gibi bitse, 1 ay ara yeni sezonda ekim basi baslar.
daha Ramazan girecek araya.Daha da çoğalır
Reis ben serap mi gordum ? @Hayri Cund sarper abi ve serkan abi iki insan gibi muhabbet ediyor,ugur da eslik ediyor onlara.olacak sey degil.gozlerim nutellalandi herhalde,bi cimdik atacagim findigin mahrem yerine
Harbiden ya hemen söyleyeyim ya da evde yaparim kendimbu harika tabloya pizza yakismaz mi?
Yok artıkSilivri Soğuktur #9 mu acaba?
Psini bol koyHarbiden ya hemen söyleyeyim ya da evde yaparim kendim