Yarışma Duyuruları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Liglere ara verilen hafta da bir yarışma güzel gider diye düşünüyorum.

103. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması için kayıtlar bu akşam (05.01.2018) saat 22:30' da açılacaktır.

Katılım göstermek isteyen arkadaşların bilgisine sunar, yarışmacılara şimdiden başarılar dilerim.

Yasaklı şarkı listesinde güncellemeye gideceğim, sürpriz olacak:)

Değerli renktaşlar,

Bazılarınızın bildiği üzere bu akşam 105. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması kayıtları açılacaktır. Kayıtlar saat 20:30’dan itibaren alınacaktır. Yarışmaya katılım ücretsizdir.

İlgili renktaşlarıma şimdiden başarılar dilerim.

İyi forumlar.

Not: Yasakli sarki listesi henuz guncellenmemistir. Bilgisayara gecince son yarismanin sarkilarini ekleyecegim.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Son düzenleme:
107. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması için kayıtlar bu akşam (24.02.2018) saat 20:30' da açılacaktır.

-Yarismaya katilmayi dusunen renktaslar sarkilarini simdiden hazirlasin.Playlisti erken yayinlamak istiyorum.

Basarilar dilerim.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

107. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması için kayıtlar bu akşam (24.02.2018) saat 20:30' da açılacaktır.

-Yarismaya katilmayi dusunen renktaslar sarkilarini simdiden hazirlasin.Playlisti erken yayinlamak istiyorum.

Basarilar dilerim.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yusuf'u tanıyorsam geciken her şarkı, puanlama için bizleri azarlayacaktır. Hatta öyle ki sonuçları yarın öğlen 15.00 gibi bile açıklar. O derece :asd:

Değerli forum üyeleri herkese iyi akşamlar,

Daha önce bu tarz bir yarışma yapılmıştı ama güncelleyerek tekrar düzenlemeyi düşünüyorum. Yarışmanın adı da ''GSCimbom Dizi ve Film Sahne-Replik Yarışması'' olacak.

Yarışmanın farklı tarafı her hafta ilk 5 e giren üyeler belli puanlar alıp lig usulu sıralamaya tabi tutulacaklar. Burda avantajlı olmak için ne kadar az yarışma kaçırırsanız o kadar iyidir.

Bu konu hakkında düşünceleriniz merak ediyorum, olursa yarışma detayları konu başlığında açıklarım.

Yorumlarınızı burdan paylaşırsanız sevinirim.

Düşünceleriniz

109. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması için kayıtlar bu akşam (4.10.2018) saat 23:00' te açılacaktır.

109. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması için kayıtlar bu akşam (4.10.2018) saat 23:00' te açılacaktır.

Teknik bir problem(evdeki bilgisayarin izinsiz/habersiz ödünç alinmasi!) yüzunden kayitlar ileri bir tarihe alinmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt