Yarışma Önerileriniz

Ac konuyu duzenle baslayin.

$

Ben maçta oynayamam netim kötü, bu yüzden düzenlemem de saçma olabilir organizasyonu.

Oyunu dibine kadar bilen, yarışmayı düzenleyebilecek nitelikte bir sürü kişi var burada. Onların yapması daha uygun olur gibi. Sadece fikrimi beyan ettim.

tmm zaman buldumda bakarim :D

ve bu?

2.) "... Bu kesin Photoshop"

Herangi bi Resim ve Tema secilcek.

Ondan sonra Üyeler bunu ya Paint yada Photoshop ile degisdirecekler.

En begeni toplayan editlenen Resime puanlar verilecek

not: Normal RESIM turnuvasi da olabilir, el cizim, veya digital Sanat eserleri

olm meslek olarak bu işi yapan adamlar var adil bi yarışma olmaz senin 2 saatte yaptığının kralını adam 10 saniyede yapar

ikincisi için de aynı şey geçerli İnan gelip hepimizi ezip geçer mantıksız :D

olm meslek olarak bu işi yapan adamlar var adil bi yarışma olmaz senin 2 saatte yaptığının kralını adam 10 saniyede yapar

ikincisi için de aynı şey geçerli İnan gelip hepimizi ezip geçer mantıksız :D

Cok Ayip etdin Özgür ama, kirdin beni. Benim Lisede bi büyük ana bölümüm

Medya bilimi ve digital tasarim. idi... Ayrica serbest zamanimda cokca programlar kullandim.

En iyi yarışma fikrini seçme yarışması yapılsın :disgust:

bi yarisma yapilsada katilsak.

Bu arada Sahin Kardes birazdan eurovision icin biseyler paylasacak, belli bi noktaya geldi, bi eurovision düzenlemeyi düsünüyor.

@Özgür Kızılaslan

Şarkı yarışmalarını çok sık yapmayın 1 yılda 10 tane yaptık, iş haftada 2'ye geliyor bıktırır.

Bence oyun odalari kurulabilir..mesajli/sohbetli okey falan gibi seyler iste..

Açılsa yine katılırım Eurovision'a bağımlılık yaptı. Ama daha fazla özlemek ve herkesin de en doğru şarkıyı (en sevdiği, en hoş tınılı, en iyi müzik alt yapılı, daha az popüler) bulabilmesi adına bence de bir süre (15-20 gün kadar) yapılmazsa iyi olur şu an gibi.

Eurovision'a alternatif, bilgi yarışması gibi bir yarışma türü bulup, biraz daha farklı yönlerimizi gösterme fırsatı bulsak daha iyi olabilir gibi.

En iyi format, en az sıkıcı, en zevkli format nasıl olur bilmiyorum. Ama bence bilgi yarışması tarzı bir şey yapılabilir.

İsteyen olursa satranç turnuvası yapabiliriz.

Geri
Üst Alt