Yarışma Önerileriniz

Mert Erak

10 Numara!
Yeni aktiviteler lazım diye düşünüyorum bu foruma.Şöyle bir yarışma olsaydı güzel olurdu diyenler yazsın sizce ne tür bir yarışma başlatabiliriz?

Karikatür yarışmasını başlattım ama 13 kişi katıldı 17 kişi daha lazım bu yarışmaya fazla talep çıkmadı yani.Talep çıkarsa devam ederiz o yarışmaya da ama sizin yarışma önerilerinizi de dikkate alacağım.

Evet,var mı bir önerisi olan?

Cevap: Yarışma Önerileriniz

Up.yok mu hiç öneri koca forumda?

Hiç mi önerisi olan yok ya? :D

Bilgi Yarışması...

Formatı nasıl uygularız bilemiyorum ama bir şekilde tasarlayacağız artık...

Saksıları çalıştıralım bakalım...=)

Bence şarkı sözü yarışması yapak.Googıl akar :D:D:D

Profil tasarım yarışması :)

Burcu biraz açabilir misin acaba tanımlayabilir misin yarışmayı ? :)

hani bizim forumda profilimiz varya orayı kendimize göre tasarlıyacağız işte ondan sonra ankete açarız güzel bir uygulama olur yaratıcılık falan ön planda :)

hani bizim forumda profilimiz varya orayı kendimize göre tasarlıyacağız işte ondan sonra ankete açarız güzel bir uygulama olur yaratıcılık falan ön planda :)

Tamam düşünülebilir,teşekkürler.

Başka öneri var mı gencolar?

tribünlelere beste yarışması :)

bakarsınız işe yarar.. tutar.. tribünlerde söylenir..

sıkıldık zaten arabeskten.. yeni bir nefes lazım ;)

Geçen sene süperlig tahmin yarışması vardı.

Bu senede olacakmı?

kaktüs boyz

Bence Taraftar veya Muslera'nın Forması Kaç Numara Diye Tabikide Bir Örnekti ;)

Selamün Aleyküm renkdaslarım size bir oyun önerim olacak,bakalım begenecekmisiniz.Desteklerinizi bekliyorum:)

Oyunun formatı söle;Oncelikle Abdullah abi veya MOD lar bu oyun icin belirli bir gün veya saat belirliyecekler.Örnegin:Haftada 2 gün,Pazartesi-Carsamba günleri saat 19:05 de veya 20:45 de v.b..Yalnız (her oyundan) 1,2 saat kadar önce,oyuna katılmak isteyen arkadaslar Abdullah abiye veya secilmis bir MOD a isimlerini yazdıracaklar.

Daha sonra oyuna baslayınca, MOD katılımcılardan birini secip,istedigi herhangi birine soru sormasını istiyecek.Örnegin;Emre seni sectim soruyu sor.Emrede x bir katılımıcıya dogrulukmu-cesaretmi?sorusunu yöneltecek.

Karsıdaki kisi dogrulugu secti diyelim,ona MOD tarafından secilem katılımcı herhangi bir soru sorabilir(İlk askın?:) .vb.)Eger cesareti secerse,ondan mesela evin camından fener diye bagır :Dv.b. seyler istenilebilir.Tabi biz yapıp yapmaıdgını göremeyiz,ama oyundan zevk almak istiyorsa yapar:)

Eger bu oyun tutarsa Emre Akkaya Eglence Forumu diye bir bölüm acarlar artık:DSIRADAKİ OYUN KİM 50 LİKE İSTER:asd:

Geri
Üst Alt