Yarışma Önerileriniz

Cevap: Yarışma Önerileriniz

Elestiri,yorum ve önerilerinizi bekliyorum:)

Emre,şişe çevirmece daha iyi olur:)

Alemdar Reis'in söylediği mantıklı geliyor,ama yanılmıyorsam çok eski bir konu bu.

Emre bu dediğin oyunmu adı herneyse nefret ederim. Yıllar önce bir kere kafamızın güzelliğine oynayalım dedik hayatım değişti o gün bugündür hiçbirşey aynı değil. Nefretlik. Hele benim gibi yalan söylemekten nefret ediyorsanız bu saçmalık cinayet nedeni. İyisimi sen uzak dur bunlardan. Ufak yaştakiler için belki olur :)

Eyvallah Halil renkdasım:)

1 Kisi oldu destek cıkan,Mahir abi sende destek cıkta arkandan gelsinler,ayagın ugurlu gelir belki;)

Emre bu dediğin oyunmu adı herneyse nefret ederim. Yıllar önce bir kere kafamızın güzelliğine oynayalım dedik hayatım değişti o gün bugündür hiçbirşey aynı değil. Nefretlik. Hele benim gibi yalan söylemekten nefret ediyorsanız bu saçmalık cinayet nedeni. İyisimi sen uzak dur bunlardan. Ufak yaştakiler için belki olur :)

Bilinc altınada bu oyuna karsı bir nefret olusmus sende galiba:DNe oldu abi,sevgili durumlarıyla alakalı bir hadise mi olduda nefret ediyorsun;)

Zaten bu oyunu oynamak isiyorsan,kücük beyaz yalanlarda söleyebilmeliisn:)

Aynen o yüzden uyuşturucuya başlayın, alkolik olun, intihar girişiminde bulunun, kötü yola düşün hatta hepsini aynı anda yapın yada daha beteri fenerli olun. Ama asla söylenmemesi gereken yerlerde doğruyu söylemeyin.

Bilinc altınada bu oyuna karsı bir nefret olusmus sende galiba:DNe oldu abi,sevgili durumlarıyla alakalı bir hadise mi olduda nefret ediyorsun;)

Zaten bu oyunu oynamak isiyorsan,kücük beyaz yalanlarda söleyebilmeliisn:)

Aynen o yüzden uyuşturucuya başlayın, alkolik olun, intihar girişiminde bulunun, kötü yola düşün hatta hepsini aynı anda yapın yada daha beteri fenerli olun. Ama asla söylenmemesi gereken yerlerde doğruyu söylemeyin.

ahahhaa:asd:güldürdün beni Mahir abi:asd:

Oyuna senide beklerim,sensiz tadı cıkmaz:)Hem korkunla yüzlesmis olursun;)

Gerekli yerlere basvurumu yaptım,cevap bekliyorum:)

Sağol Emrem ben senin oyun dediğin bu şeye katılmam ;) Katılırsamda ağzımı pis bozarım en az 1 ay görüşemeyiz. Siz kendi aranızda takılın. :)

ahahhaa:asd:güldürdün beni Mahir abi:asd:

Oyuna senide beklerim,sensiz tadı cıkmaz:)Hem korkunla yüzlesmis olursun;)

Gerekli yerlere basvurumu yaptım,cevap bekliyorum:)

Selamün Aleyküm renkdaslarım size bir oyun önerim olacak,bakalım begenecekmisiniz.Desteklerinizi bekliyorum:)

Oyunun formatı söle;Oncelikle Abdullah abi veya MOD lar bu oyun icin belirli bir gün veya saat belirliyecekler.Örnegin:Haftada 2 gün,Pazartesi-Carsamba günleri saat 19:05 de veya 20:45 de v.b..Yalnız (her oyundan) 1,2 saat kadar önce,oyuna katılmak isteyen arkadaslar Abdullah abiye veya secilmis bir MOD a isimlerini yazdıracaklar.

Daha sonra oyuna baslayınca, MOD katılımcılardan birini secip,istedigi herhangi birine soru sormasını istiyecek.Örnegin;Emre seni sectim soruyu sor.Emrede x bir katılımıcıya dogrulukmu-cesaretmi?sorusunu yöneltecek.

Karsıdaki kisi dogrulugu secti diyelim,ona MOD tarafından secilem katılımcı herhangi bir soru sorabilir(İlk askın?:) .vb.)Eger cesareti secerse,ondan mesela evin camından fener diye bagır :Dv.b. seyler istenilebilir.Tabi biz yapıp yapmaıdgını göremeyiz,ama oyundan zevk almak istiyorsa yapar:)

Eger bu oyun tutarsa Emre Akkaya Eglence Forumu diye bir bölüm acarlar artık:DSIRADAKİ OYUN KİM 50 LİKE İSTER:asd:

Oldukça yerinde bir öneri. Bir sonraki yarışma da mükemmel bir fikir. 50 Like isteyen yüzlerce üyemiz olacaktır.

Eyvallah güzel kardesim:)Son yarısmayı espiri olsun diye sölemistim,ama hep beraber onada bir format buluruz;)

Tabi buluruz :) Sende bu fikirler olduğu sürece televizyon yarışması bile yaparız. Yalnız aklıma takıldı ; Doğruluk yarışmasında kişinin doğru söylediğini nasıl anlayacağız acaba ?

Çok kolay anlarsınız. Herşey kusursuzsa yalan söylüyordur pelesenk :D

Tabi buluruz :) Sende bu fikirler olduğu sürece televizyon yarışması bile yaparız. Yalnız aklıma takıldı ; Doğruluk yarışmasında kişinin doğru söylediğini nasıl anlayacağız acaba ?

Zaten normaldede(forum dısında)birinin dogru söledigini kestiribillmek zor,onun icin sorun olmaz.Napalım forumda bu kadar oluyor:)

Böyle bir fikir cidden yok.

Yakında AKKAYA Production açar, Var mısın Yok musun 3'ü sunup kızlara kutularını açtırırsın bu parlak zekan ile. :)

Geri
Üst Alt